Sóska pempi (7 hónapos kortól) recept


1 kisebb krumpli
1 púpozott ek mirelit spenót
csipetnyi szőlőcukor
fél csipet só
A Sóska pempi (7 hónapos kortól) elkészítési módja:
A krumplit annyi enyhén sós vízben megfőzzük, amennyi ellepi. Ha már félig puha, hozzáadjuk a sóskát és az egészet addig főzzük, amíg a krumpli teljesen megpuhul. Az így elkészített főzeléket pépesítjük. Ebből a mennyiségből kb egy bébi étel üvegnyi pempő lesz. (190 g)
A sóska kissé savanyú étel, ezért érdemes egy kis szőlőcukorral édesíteni.
Kategória: Bébiételek receptjei
A receptet beküldte: Kedveske, 2007. szept. 8. 16:26
A sóska pempi (7 hónapos kortól) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.