Sosem vagyok elégedett a munka mennyiségével, amit elvégzek... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nagyon vigyázz nehogy emiatt elsuhanjon az élet,,és mindig csak a tennivalókon járjon az eszed.
Ha nagyon gáz mehetsz szakemberhez is,,mármint úgy értve hogy ebben a körforgásban marad e szabadidőd ,,amit nem feladatokkal hanem pihenéssel töltessz.Amikor már ez sem megy akkor kell a segítség.
Én is ilyen voltam, de az évek alatt rájöttem, hogy nem ér annyit, hogy fullosan kikészítsem magam. így is egésznap teszek-veszek, de már priorizálok. A kisebbik lánykám tanított meg erre, mert mikor pici volt, nem volt időm egybefüggően másra csak 30-40 perc, ennyiket aludt napközben. Megtanultam elengedni, nem érdekel, ha tele a ház játékokkal, moccanni sem lehet. :DD Kosz nincs, és nagyjából rend van. :D
Majd ha olyan helyzetbe kerülsz, átértékeled mi az igazán fontos egy napban. :)
Ha el is ismerem, hogy jól haladtam, mindjárt ott a gondolat, ezt meg amazt még nem csináltam meg.
Még sok tennivaló van, csak a töredékét végeztem el.
Lehet hogy kicsit kényszeres vagy,,ezt nem bántásból írom:)
Csak végül is a mindennapi munka ,,legyen az melóhelyi,,vagy otthoni ,,kert stb.,,,szóval néha nyűgös dolog,,de ha a végén elmarad az a jó kis,,,,Hátradőlök és Élvezem az Eredményt érzés,,,az nem jó.Sőt elég rossz lenne.
Néha én sem,,bár könnyedén túl teszem magam,,a fontos mindig megvan ,a többi megvár.
DE hogy soha😱
További ajánlott fórumok:
- Horoszkóp minden mennyiségben
- Ti elvállalnátok egy új munkát dupla fizetésért, ha a mostanival is elégedettek vagytok?
- T-mobile web 'n' walk stick... Elégedett vagy?
- Ki elégedett az alakjával?
- Bevallom, hogy nem vagyok elégedett a férjem méreteivel....
- Egészség, kiegyensúlyozottság, elégedettség elérése! - Nem feltétlen (csak) fogyni vágyóknak!