Egészség, kiegyensúlyozottság, elégedettség elérése! - Nem feltétlen (csak) fogyni vágyóknak! (beszélgetés)
Szia! (Nagyon tetszik a nickneved;))
Akár erre is gondolhattam! Valójában elég tág a téma, mindenkinek ami eszébe jut, jöhet.:)
Értelek. Szerintem mindenki így van vele elég sokszor, hogy szeretne kicsit alakulni, mert épp lát valakit, akire úgymond felnéz, vagy a külsőségei miatt, vagy pedig az egész lénye miatt. Talál benne valamit, ami nagyon megtetszik neki. Én arra jöttem rá, hogy ha úgy állsz hozzá a dolgokhoz és saját magadhoz is, hogy észreveszed magad körül akár zenékben, akár ruhákban, filmekben, más emberekben azt, amire te is vágysz, és úgy érzed, hogy ezek a dolgok által te magadba tudod "szívni" ezeket, akkor idővel te is már ösztönösen olyan leszel, amilyenné szerettél volna válni. Ez az én elméletem. :)
Szia Virpi! Nem tudom, hogy mire gondoltál pontosan, de az jutott eszembe erről a témáról, hogy van egy barátnőm, aki kifejezetten királylány típus. Én is szeretnék ilyen lenni. A lánykának nagyon erősen pozitív kisugárzása van, ami nagyon jól is jön neki, hisz a szépségiparban dolgozik. Nagyon helyes, csinos lány, és mindenkivel nagyon kedves.
Rám is azt mondják általában, hogy nőies vagyok, és elég erős a kisugárzásom. Viszont én nagyon erős egyéniség vagyok, néha kicsit nyers is. Szeretnék királylányosabb lenni, olyan nő, aki valóban NŐIES!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Mi az, amit még ma feltétlenül el kell intézned?
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Amit a koplalásról feltétlenül tudnod kell
- Önbizalom - feltételes vagy feltétlen?
- A pasiknak a kiegyensúlyozott nők kellenek
- Ne ítéljetek el, de feltétlen kell szeretni a férjem előző házasságából született gyermekeit?