S.O.S. Segítség (beszélgetés)
Talán azért, mert szembesültek azzal, hogy nem győzik. Egyrészt belefásulhatnak a reménytelen küzdelembe, másrészt látom, hogy annyi adminisztrációt raknak a nyakukba, hogy az érdemi munkára alig jut idejük.
Ki tudja...
Járt a portálon, de ide max. olvasni jött.
A kérdező hol van? Érdekli egyáltalán a fóruma?
Volt a családban pár rendőr...
Le sem c@rják. Ez van. :(
Szerintem nem arról van szó, hogy le se c@rják, hanem arról, hogy nem győzik.
Változott! Több a bűnöző, akik szabadon garázdálkodhatnak.
Azt hittem, hogy ilyen téren nem változott a világ. De, változott. Hiszek nektek. Borzalom. 🤤
Már ahol. Itt pl. azt mondták az egyik embernek, aki jelentette, hogy a téren árulják az anyagot, hogy nem kell spicliskedni.
Szerintem legtöbbször a zsaruk is benne vannak, tisztelet a kivételnek. Itt tuti benne voltak.
Pontosítok, az itt, az nálunk van a lakótelepen. Vagyis itt sem érdekelt senkit a sok díler. Már ilyen nyíltan nincsenek itt.
Annyira nem szokta...
Gondolj a Hős utcára és környékére... :(
Itt éveken át autókáztak a dílerek, nem hinném, hogy nem tudták volna elkapni őket, hiszen több száz lakó látta őket. Le sem c@rják!
Szia! Hát nem irigyellek.èn is a szüleimmel èlek kb 5 hónapja.Nekem is 2 gyerekem van.Nálunk ilyen dolgok nincsenek,de ordibálás az szokott lenni.Esetleg probáltal már anya otthonba menni?
Fura.
A rendőrség fel szokta göngyölíteni a szálat, hogy honnan, kitől szerzik be az anyagot. Persze ha szipus, akkor nem.
Bizony! :(
A rendőrök semmit sem tesznek. Az anyjáék is félnek tőle.
És akkor mindenki rettegjen tehetetlenül?
Jelentkezz egy anyaotthonba,es nem kell azt elmondani hogy drogos es diler.egyszerűen mondd azt,hogy a parod elhagyott,vagy mit tudom én,senki nincs aki segiteni tudna.edesanyad a testvereddel lakik,ott mar nincs hely szamotokra,es amugy se tul jo a viszonyotok.ezért kéred az anyaotthoni elhelyezesed.szerintem amig gyeden meg gyesen vagy,edes mindegy a munkáltatóknak hogy hol laksz..
Még egy olyan topic ahol a kérdező valamire kíváncsi, aztán reagálás a válaszokra nuku.. Bírom az ilyesmit. 😂😂
U:I. Biztos nem ért rá válaszolni.. 😂😂😂
Nem tudom hol élsz az országban,de én is az anya otthont tudnám javasolni átmenetileg.
Keresőbe beütni:Anya otthonok elérhetőségei -és már sorolja merre hol található ilyen intézmény.Természetesen város,teljes cím és telefonszám meg van adva.
Esetleg a legközelebbi Családsegítő szolgálat segítségét is lehet kérni.
Első olvasatra még el is szégyelltem magam az első gondolatomért, hogy ennyire összetett probléma és ennyi élettapasztalat mellett valaki pont itt kér tanácsot egy éjszaka, de a bizalmat megelőlegeztem. :)
Én is ezt mondtam nekik! ;)
Én is hallottam pár ilyenről. Az ilyeneket véletlenul sötétben jól fejbe kell vágni hogy ott maradjon.
Ez pontosan így van, sajnos!
A ház utolsó lépcsőházában is él egy drogos. Már mindenkit megfenyegetett, még a takarítókat is. A családja sem engedi be a lakásba. Hiába jelentették fel többen, nem csinálnak semmit. Börtöntöltelék, bűnöző, mindenki fél tőle.
Na igen.
Es hát amíg vér nem folyik kérem szépen...addig nem is törődnek az emberrel
Beviszik ki hallgatni, aztan mehet haza amíg folyik ellene az eljárás jo eséllyel. Kétszer meggondolnam. Es nem biztos, hogy egybol lepnenek, lehet, hogy elobb megfigyelik.
Családbarát országban nincs segítség... :(
Nem hiszem hogy tudnánk neki segíteni, ötletek vannak dehat azkeves
Nekem is feltűnt azóta nem írt ide.... 😞
Csak magamban kattogok azon, mi a viharból akar megélni bárhol, egy keresetből, lakást is fenntartva...
De a kérdésére válaszoltunk, habár telefonszámokat ő maga is talált volna.
Ti meg már majdnem megoldottátok a problémàt. Az àldott jó szívetek
További ajánlott fórumok: