SOS! Mivel csillapítjátok a fogfájást szoptatás alatt? (tudásbázis kérdés)
Szia....
Én mindig ugyanazt a C vitamint veszem, már elég régóta szedi a család..
A használati útmutató szerint a túlzott szedése károsodáshoz vezet, szerinted akkor most szedjük vagy ne???
Szia!
az algophiryn.... én is azt szedtem, amíg nem jutottam el fogorvoshoz..
a Panadol is jó, csak gyenge...
Kiegészítő kezelésként egyél sok, kb. 2000 mg Cvitamint naponta! Először én is azt gondoltam, hogy hülyeség, de rá kellett jönnöm, hogy tényleg használ. Fogínygyulladásra és -vérzésre is jó. Mióta ennyit szedek, egyszer se láttam pirosnak az ínyemet, pedig mindig be voltak gyulladva a fogaim közöti lebenyek, mindig minimum 5-6. Most meg hiába nézem, sose találok!!!
És mellékesen a Cvitamin még rengeteg mindenre jó, és mivel vízben oldódik, ha feleslegesnek ítéli a szervezeted, kipisiled. :)
Persze, el kell menni a fogorvoshoz, de algopyrint, panadolt nyugodtan be lehet venni. Szülés után a kórházban is ezt a kettő fajta fájdalomcsillapítót adták.
Nekem is orvos mondta, hogy többet ártunk azzal, ha nem kezeljük a dolgokat, mintha be vennénk egy olyan gyógyszert, ami orvosilag engedélyezett.
Algopyrin, Algoflex, de van mág egy csomó gyogyi, amiből bevehetsz.
Szenvedni?? Felesleges, és hülyeség. Nehogy valaki is komolyan azt gondolja, hogy a szenvedés, fájdalom kevésbé ártalmas, mint 1-1 fájdalomcsillapító tabletta.
További ajánlott fórumok:
- Kérlek segitsetek! Nővéremnek 38.7'C-os láza van és nagyon görcsöl a hasa! Mivel lehetne csillapitani a görcsöket? Valamilyen házi módszer?
- Jön a vihar... eléggé félünk. Vannak "praktikák", amivel csillapítható a félelem? Vagy fejben kell eldönteni?
- Mivel lehet csillapitani a fájdalmat, és azt az égő, csipő érzést ha aranyér van kialakulva?
- Mitől zsibbadhat a karom? már több mint 24 órája kínlódok vele, segítsetek, mert már nagyon fáj. Mivel lehet csillapítani?
- Mivel enyhíthetem, csillapíthatom a fogfájást?
- Mivel lehet az elviselhetetlen fogfájást csillapítani?