SOS - babakutya! (beszélgetés)
Mindig azok a részletek:-)))
Szóval a sünről kiderült, hogy a hátsó kertből áttette a székhelyét a sufniba. Egy félreállított ajtó mögött bevackolta magát. Megbámultuk, ő vissza, nagyjából ennyi. Általában nem fél tőlünk, legfeljebb morog, ha meglát, és megy tovább:-))
A kiscicákat egész egyszerűen megszokta a kutyi. Minden nap egy kicsivel hosszabb időre engedtük össze őket, és egyszer csak megtörtént a csoda. Együtt még nem esznek, de már egyáltalán nem érdekli a Fifit a sok cica. Előrordult, hogy utánuk rohant, szerencsére hamar megunta. Ezek a kicsik mennyit futkosnak...
Erre nem is gondoltam. Lehet. Egyszer éjjel kiszöktek, és túlélték. Majd kifigyelem.
Most fejezte be a tüzelést. Míg tartott, csak nyalogatta őket, de amit most látok... Kapkod utánuk, igaz, nem morog, de szabályosan becserkészi őket. Mint az udvaron a sünt. Szegény el is költözött a kutyi miatt:-)))
Ebben az a legszörnyűbb, hogy macska nevelte fel, mégse tűri a kicsiket. Eleinte csak nyalogatni akarta, aztán mint a Tom és Jerry-ben elkezdte ízlelgetni, aztán harapni...
Nem tudtok valakit, akinek félhosszú szőrű kiscica minden vágya? Tettem fel róluk pár képet a naplómba is, meg hirdetem, egyelőre hiába:-(( Pedig tündériek, ahogy a korabeli kismacsekok.
sajna ez ösztön, vagy zsigerből elfogadja a cicát, vagy nem,
nekem a nagykutyák nem kiméltek anno semmilyen állatot ami betévedt az udvarra, egyszer vittünk haza egy kiscicát próbaképpen, hátha elfogadják, mert még nagyon pici, hát csak a gyorsaságom mentette meg a cica életét.
szóval, szerintem ha zsákmánynak tekinti, akkor hiába fenyited, az ösztön erősebb
Nem a felhasználó az első számú gyanusított sosem,hanem aki felteszi a programot.
Történetesen ez aszerviz tulaj régebben munkatársam volt és épp ő mondta ,az előző nap járt náluk a softver rendőrség egy IP cím listával,ahol illegális szoftver talált a rendszer.
Minden frissitési kérelemnél( amikor a net jelez itt van ám a frissítés ,akarod most vagy később?)
az IP cimed befut egy központi adatbázisba.
TEhát a régi munkatárs is feltehette volna windost,de a börtönnel játszik ha ilyent tesz.
Nyílván ahogy eddig is "lopott" programjaim voltak ,ezután is lehetett volna,de ha egyszer frissítést kérek így járok.
Mert ott álltam a szervizben a feldobott labdával.
Most mi a fenét csináljak?? ( nem mintha sz.gép előtt nem lett volna élet a földön)
Aztán döntöttem legyen egyszer vége ,és tiszta lappal indulok.
Igaz többen eggyel növelték az élő szarvasmarha állományt.
Aztán " miért nem szóltam ,a cégnél az informatikusunk biztos megcsinálta volna " Igen csak ma ilyesmiért manapság 3 év gondtalan albérlet jár.
Hát így jártam.
Én már TUDOK!!
Februárban ez nekem 61 ezer forintomba került.((
Frissités gombot nyomtam Ő meg a windows-al kezdte az akciót,visszanyomta " Ön szoftverhamisítás áldozat lett...."bla bla.
A lényeg :rendszervisszaállítás alatt az OP rendszer megharapta a farkát,végtelen ciklusba kezdett...
Szerviz..legális windows vásárlás (ami nem telepedett),új vincseszter.
Megtanultam a rendszervisszaállítást,talán örökre.
Kösz a segítséget,rendszervisszaállítást csináltam.Minden a régi,sajnos az eszem is .
miért nem tudok elemi dolgokat??
Köszönöm ,a huzkodáson már túl vagyok azért kértem segítséget.
Volt már hasonló de nem emlékszem mit csináltam,hogy visszamenjen, aminek vissza kell menni.((
Egyetértek,ha jól emlékszem én is fogalmaztam ilyesmit.
A magány mert így alakúlt,vagy a magány mert a gyerekei rá sem néznek.
De azért ne szomorkodjunk ám mert én tangát láttam a kutyán ezért tévedtem ilyen állati oldalra.)))