Sopszka saláta gyorsan recept
20 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
A Sopszka saláta gyorsan hozzávalói:
2db kígyó uborka,
3db Tv paprika,
4db közepes paradicsom,
3db közepes fej lila hagyma,
30 dkg feta sajt,
izlés szerint oliva olaj.
A Sopszka saláta gyorsan elkészítési módja:
A zöldségeket felkockázom. 1X1 cm-es kockáknál ne legyen nagyobb egyik sem. A hagymát lehet karikára is de én ezt is inkább aprítom. Ha mindent feldaraboltam szépen összekeverem és ha úgy látom valamelyik szin kevés benne akkor abból még teszek hozzá, hogy arányosak legyenek. Tálalás elött ráreszelem (káposzta reszelőn) a feta sajtot és meglocsolom olíva olajjal. Mielött elkezdjük adagolni akkor keverem óvatosan össze, mert a feta sajt sózza az egészet.Kész is.
Ezt a salátát csak és kizárólag fogyasztás elött szabad elkészíteni, mert különben megtottyad a paradicsom és már nem olyan élvezetes. Kiváló saláta grillekhez és sültekhez.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: rubynt, 2007. aug. 10. 19:12
A sopszka saláta gyorsan elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.