Soproni nőgyógyász (beszélgetés)
Karazma itt van újra, és szülni is lehet nála a kórházban.
Bikkes dokinál a szűréssel együtt végzett vizsgálat azt hiszem legutóbb 7000 Ft volt.
Dr.Rada Gábor.Én hozzá járok.Nagyon jó orvos.Nála szültem,és nem várt hála pénzt.
Karazma hazament a hazájába.Pedig őt is sokan szerették.
Dr. Bikkes Józsefet tudom nagyon ajánlani, előtte én is Karazmához jártam, de már őt is elkapta a futószalag én úgy láttam, azért váltottam. Bikkes doktor viszont sajna nincs a kórházban, csak magán rendel, de nagyon lelkiismeretes, nagyon belopta magát a szívünkbe!!! Nekünk is nehezen jött össze a baba (3 év), segítségünkre volt, amiben tudott!!!
Kórházból nincs olyan, akit ajáűnlani tudnék, de lehet más majd tud vkit. Én kint fogok szülni Eisenstadtban cirka 4-5 hét múlva!
Szívből kívánok Nektek is mielőbbi sikeres babavárást!!!
Sziasztok!
Kisbabát szeretnék,ezért egy igazán jó és lelkiismeretes nőgyógyászhoz szeretnék elmenni.Nem régóta élek itt Sopronban,ezért nem is ismerek jóformán egyet sem.Dr Karazma Farshidról hallottam jókat,de valaki mintha mondta volna,hogy ő már nem dolgozik itt,amikor érdeklődtem.Tudna valaki ajánlani olyan nőgyógyászt,akire nyugodt szívvel bízná magát és nem a hálapénzre hajt?
Előre is köszi!!Sokat segítetek vele!