Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Sonkával töltött gombafejek recept

Sonkával töltött gombafejek recept

A Sonkával töltött gombafejek hozzávalói:
50 dkg gomba,
8 dkg vaj,
6 dkg liszt,
3 dl tej,
bors,
pirospaprika,
só,
40 dkg főtt sonka
2 db tojássárgája,
5 dkg reszelt sajt


A Sonkával töltött gombafejek elkészítési módja:
A gombafejeket megtisztítjuk, majd egy vajjal megkent edénybe helyezzük, belső részüket megsózzuk, és kevés törött borssal meghintjük. Az 5 dkg vajból, 6 dkg lisztből és a tejből sűrű besamelmártást készítünk, amelyet sóval, törött borssal és pirospaprikával ízesítünk. Belekeverjük az apróra vágott főtt sonkát és a tojássárgáját. A gombafejeket ezzel a töltelékkel megtöltjük, megszórjuk reszelt sajttal, olvasztott vajjal meglocsoljuk, és a sütőbe helyezve készre sütjük.


Kategória: Egytálételek receptjei


A sonkával töltött gombafejek elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook