Sonkás, sajtos sült zsömle recept
A Sonkás, sajtos sült zsömle hozzávalói:4 db zsömle
maradék sonka
5 dkg reszelt sajt
majonéz
mustár
3 dkg olvasztott vaj
2 db apróra vágott újhagyma
1 ek mák
A Sonkás, sajtos sült zsömle elkészítési módja:
A zsömléket vágjuk félbe, az alsó felüket kenjük meg majonézzel, tegyünk rá sonkát, reszelt sajtot és tegyük rá a zsömle tetejét. AZ olvasztott vajat keverjük össze a hagymával, mustárral, mákkal és kenjük a zsömlék tetejére. Várjunk párpercet, amíg a vaj megdermed, majd tegyük előmelegített sütőbe egy sütőlapon, amit zsírpapírral bélelünk. Fedjük le fóliával és így süssük 10 percig ,amíg a sajt megolvad, majd fólia nélkül süssük még 2 percig
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2016. márc. 26. 22:08
A sonkás, sajtos sült zsömle elkészítési módja és hozzávalói.