Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Sonkás, sajtos sült zsömle recept

Sonkás, sajtos sült zsömle recept

A Sonkás, sajtos sült zsömle hozzávalói:
4 db zsömle
maradék sonka
5 dkg reszelt sajt
majonéz
mustár
3 dkg olvasztott vaj
2 db apróra vágott újhagyma
1 ek mák


A Sonkás, sajtos sült zsömle elkészítési módja:
A zsömléket vágjuk félbe, az alsó felüket kenjük meg majonézzel, tegyünk rá sonkát, reszelt sajtot és tegyük rá a zsömle tetejét. AZ olvasztott vajat keverjük össze a hagymával, mustárral, mákkal és kenjük a zsömlék tetejére. Várjunk párpercet, amíg a vaj megdermed, majd tegyük előmelegített sütőbe egy sütőlapon, amit zsírpapírral bélelünk. Fedjük le fóliával és így süssük 10 percig ,amíg a sajt megolvad, majd fólia nélkül süssük még 2 percig


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A sonkás, sajtos sült zsömle elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook