Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Sonkás krémmel töltött baguette recept

Sonkás krémmel töltött baguette recept

Elkészítési idő 20 perc

Kalória 220 kcal

A Sonkás krémmel töltött baguette hozzávalói:
1 baguette
20 dkg gépsonka
10 dkg margarin
15 dkg krémsajt
1 piros húsú paprika
1 csokor petrezselyem

őrölt bors


A Sonkás krémmel töltött baguette elkészítési módja:
A kenyeret középen (hosszában) félbevágjuk, kivájjuk a belsejét és félretesszük. A sonkát, a megmosott paprikát és petrezselymet apró darabokra vágjuk. A margarint habosra keverjük, hozzáadjuk a krémsajtot, a kivájt kenyérbelet, a paprikát és a petrezselymet. Borsozzuk, sózzuk (ha kell, mert a krémsajt elég sós), és jól összekeverjük. A kész masszát a kivájt kenyérbe töltjük, a két részt összeillesztjük, szorosan becsavarjuk alufóliába és 2 órahosszára hűtőbe tesszük. Szeletekre vágva tálaljuk.

Én nem baguette-ből csináltam, hanem sima kenyérből. A végén a megkent kenyérszeletekre sajtot reszeltem, és melegszendvicsnek készítettem el. Ez az adag kb 6 szelet (kg-os kenyér legnagyobb szeleteire gondolok) kenyérre elég.

Remélem, ízlett. Nekünk nagyon bejött! :D


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A sonkás krémmel töltött baguette elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook