Rántott szendvics 4. recept
A Rántott szendvics 4. hozzávalói:Pár vékony szelet kenyér
5 dkg reszelt sajt
20 dkg bármilyen ehető gomba
1 fej vöröshagyma
1 késhegynyi só
1 kávéskanál fűszerkeverék (vegeta v. delikát)
1 késhegynyi őrölt bors
2 evőkanál olaj
Panírozáshoz:
tojás
zsemlemorzsa
Kisütéshez:
olaj
A Rántott szendvics 4. elkészítési módja:
A hagymát felkockázva egy serpenyőben vagy wokban olajon késhegynyi sóval megdinszteljük, hozzáadjuk a húsdarálón ledarált gombát, őrölt borsot, fűszerkeveréket, s amikor zsírjára sült elkeverjük benne a sajtot. A kenyérszeletekből pogácsaszaggatóval korongokat szúrunk, megkenjük a kihűlt masszával, kettőt-kettőt lazán összenyomva, tojásban, zsemlemorzsában meghempergetve forró olajban kisütjük.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: Bártfai Andrea, 2011. aug. 28. 09:47
A rántott szendvics 4. elkészítési módja és hozzávalói.