Sok állással, járkálással járó munkához cipő... (beszélgetés)
Batz klumpám van, ugyanúgy nem jó mint szerintem egyik klumpa, papucs vagy szandál sem. :(
Ma körülnéztem az egyik nagy sportboltban, és vettem egy "Nike Wmns Dual Fusion Run" cipőt, egyelőre nagyon kényelmesnek érzem és jól is tart... majd meglátjuk jövő héten, "élesben" mit tud...
Dr. Batz.
Betétek is vannak, azoknak elég tűrhető az áruk.
Anyának Berke.m@nn papucsa van (nem akarok reklámozni), asszem annak van cipője is. Neki nagyon bevált, előtte sajnos sokat fájt a térde. Ha jól tudom, van ennek a márkának cipője is.
Vagy esetleg valami jobb sportcipő?
szia
én étteremben felszolgálok (suli melletti munka) és van hogy 14 órás műszak is összejön - a mostani cipőm viszonylag olcsó volt, félcipő, de vastag talpa van és tépőzáras, állítható, tehát tartja a lábfejemet, nagyon kényelmes
(az első pár bebújós cipő volt, vékony, puha talppal - hát egy kínszenvedés volt, ráadásul 2 hónap után levált a talpa...)
Próbáltam én is, de valahogy nem volt az igazi, a térdem fáj benne egy idő után... pedig sokan ajánlják. :(
Nekem hol állni kell, hogy sokat járkálni, de van hogy akár futni is, vagy lépcsőn rohanni...
A kismama cipőt kevesen bírták hordani. Elég volt, ha kicsit már formájú volt a lába valakinek. Azért viselték olyan sokan félig befűzve, vagy a szárát lehajtva...kinek hogy volt jobb vaalmivel.
Én felpróbáltam egyszer, de nekem sem volt jó.
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehetne normális munkához jutni?
- Álló munkához milyen papucsot vagy cipőt ajánlanátok, ami kíméli a lábat és a gerincet?
- Hogy írjam le németül, ha megszeretném kérdezni, hogy: A munkához alapfokú nyelvtudás elegendő-e?
- Operátori munkához mik a kizáró okok egészségügyileg?
- Látta valahol valaki Gillian Mckeith: Az vagy amit megeszel című könyvét? Munkához kéne...
- Ingatlanos munkához milyen végzettség kell?