Operátori munkához mik a kizáró okok egészségügyileg? (tudásbázis)
Én is "szalagmunkat" csinálok legtöbbször. Csak egy szaros sanwich-maker vagyok, vagy kávéját gyartok.
Én nagy unalmamban feltölteni szoktam. Az is szuper kreatív.
Vagy takarítok, ami agyonbecsult munka.
Azért az jó, hogy a kutyát sem érdekli hova tuntem, mert tudják, hogy dolgozok.
1 ember 1 gép, amin jön a termék max 2 szalagon egyszerre. Viszont a varrodában is szalagmunkának nevezzük az egymás után dolgozást, mégsincs szalag.
Alkalmasságin max megkérdik, van-e állando betegség, gyógyszerszedés. Ha kell az ember, nem kötekednek.
A merci, bmw stb. alkatrészek is szalagon jönnek le a gyárban 😃
Ebben a vírushelyzetben az üzemorvost lehet, hogy messziről sem fogod látni. Az asszisztens max mér egy vérnyomást, visus tábla, kérdez kettőt, mehetsz. Felénk ezt tapasztalom, sok sikert.
Inkább szalagmunkának mondják.
Nincs egy folyamatosan haladó szalag a munkadarabokkal, de az előző dolgozó után végzed el az adott műveletet.
Van benne kis tűrés, ha nem ugyanaz a sebességed.
És változó, hová kerülsz, nem ugyanazt a két szegecset teszed a helyére hónapokon, éveken át.
A helyes színlátás nem minden területre kell, de azért ne téveszd össze a piros területet a zölddel.
Azért annyira ne féljél! Ez a ma divatos operátori, összeszerelői munka futószalag melletti munkát jelent.
Ha túl szigorúak lennének, akkor alig találnának a futószalagok mellé jellemzően több műszakos munkára munkaerőt. Kis idővel mindent be lehet tanulni, még ha enyhén színtévesztő vagy is.
Sok sikert kívánok neked!
Gyári munkára összeszerelőnek jelentkeztem , arra lennék kíváncsi , hogy az üzemorvos milyen esetekben zárhat ki ? Enyhén színtévesztő vagyok , a HR teszten is volt a feladatsorban erre feladat és ott 100%ra le tudtam olvasni, de az üzemorvosnál félek ezen elhasalhatok.
Korábban már buktam munkát emiatt, bár akkor minőségellenőr lettem volna és uvvel kellett volna dolgozni , így azt megértettem hogy miért volt kizárás.
Köszönöm a válaszaitokat előre is