Soha ne add fel III. (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Soha ne add fel III.
Annyira jó érzés ezeket a sikersztorikat látni.Ezeket olvasni,hogy mennyire vágyunk a babára,és végre,sok próbálkozás,türelem és szenvedés után megérkezik.
Gratula nektek,akiknek sikerült és kitartás azoknak,akik még várnak.
Szívből gratulálok és nagyon nagyon örülök nektek!
Semmi mást nem kívánok, mint szuper, gondmentes terhességet, jó egészséget és szerelmet!
Szia!
Szerintem nagyon jó a felfogásod!! Nem kell rajta változtatni! Természetes, hogy érzel egy kis irigységet ha kismamit látsz, természetes, hogy azt kérded, miért velem történik ez? nem kell ezeket elfojtani!!! Nem kell titkolni a benned lévő aggodalmaid sem, sőt, szerintem jobb kibeszélni, mint elnyomni az érzéseidet, de igenis pozitívnak kell maradni, arra kell mindig gondolni, hogy sikerülni fog!!
Ahogyan te is írtad...sok sikert!!!!
Szia! Épp azt akartam írni, hogy ne hidd, hogy azért nem akar jönni a baba, mert túlságosan akarod, görcsölsz rajta, meg ki tudja még milyen hülyeségekkel tömik a fejedet! Én is nagyon vágytam rá, annyira, hogy jobban talán nem is lehetett volna, mégis sikerült a próbálkozásunk 3. hónapjában! Pedig nekem is sokan mondták, hogy nem szabad ennyire akarni, így nem fog sikerülni..., de szerencsére nem lett igazuk!
Szóval ezt akartam írni, de látom, hogy időközben megérkezett a várva várt gólya!:-))) Kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnétek! Jó egészséget, minden szépet és jót kívánok Nektek!
nagyon örülök, hogy sikerült!!!!!!!!!!!!!! :)))
nagyon vigyázz magatokra és a legjobbakat kivánom!!!!
Sziasztok!
Köszönöm szépen a sok-sok gratulációt mindenkinek!
Kisbékácskám nevében is!
Puszi
Nagyon elszomordtam a cikk olvasásán, hogy mennyire nehéz neked, és milyen fájdalom, mikor egy nő vágyik a Babára és nem sikerül.
De aztán látom a sztárfotókat...GRATULÁLOK NEKTEK...vigyázzatok nagyon egymásra és legyetek nagyon boldogok:))
Gratulálok a pocaklakóhoz! Elismerésre méltó a kitartásod!!
Tiszta szívből kívánom, hogy minden rendben legyen és hamarosan a szüléstörténetedet olvashassuk :-)
Csodaszép idézetet írtál, könnybe lábadt a szemem...
Nagyon gratulálok a babához! Amikor a cikked olvastam az első, ami eszembe jutott, hogy én, amikor teherbe esett fájt a cicim. És na tessék!!!
Igen szerintem is kitartás kell a babához. Sokan azt mondják, jön ha majd jönni akar. Ezzel én sem értek egyet, mert a mai világban sok a meddő pár, akin lehet segíteni, segítség nélkül viszont lehet csak 10 év múlva köveztkezik be a spontán teherbeesés. És mivel sajnos kitolódott a szülés, 30 fele az embernek nem igazán van 10 éve.
Sajnos nálunk is nehezen jött a baba, de én minden vizsgálatra elmentem, mindent megpróbáltam és a 2. lombik program hozta Ricsikét. Nem bántam meg, mert ő mindennél többet ér, és ha kell újból bele fogok vágni, hogy kistesó legyen
Ugrás a teljes írásra: Soha ne add fel III.
További ajánlott fórumok:
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- "Egy igazán szerelmes férfi soha nem lépne félre". Ki mit gondol erről az állításról?
- Hogyan nem neveznéd soha a gyerekedet?
- Mit szólnátok, ha a fiatoknak soha nem lenne barátnője?
- Mi az, amit soha nem adnál fel senkiért, semmiért?