Skorpió baba temperamentuma, nehéz jellem? (beszélgetős fórum)
Nekem a fiam kos,már előre rettegtem mikor kiderult,hogy mikorra várjuk :)
És hát tipikus kos jellemvonasai vannak,amik egyszerűen újszülött kortól nem változtak semmit,talán még szenvedélyesebb lett.
A lányom ikrek,ő is tipikus ikrek,csodásan hozza azt kettősséget, ami a jegy szülötteire jellemző.
És ha az ember veszi a fáradságot és megfigyeli a körülötte élőket,látni fogja a hasonlóságot ugyanazon jegyben születettek között.
Kicsavarhatod.
Direkt írtam, hogy a "krvra nem érdekel és vastagon lszrom" kategóriába tartozom horoszkópügyileg :D
De azt nem elehet vitatni, hogy az azonos csillagjegyűeknek vannak azonos vonásiak.
Ahogy lehet hasonló két tök különböző horoszkópú ember is.
És Pataky is énekli, hogy rossz Hold kelt föl...
Mielőtt elvitték volna az ufók.
A gyerekem halakkent maga volt a kisordog.
Felnottkent a megtestesult nyugalom, szorgalom, megfontoltsag.
Egyetértek. Én nem vagyok túlzott híve az efféle "tudománynak" de az tény, hogy az azonos csillagjegyű emberek igenis hasonlítanak bizonyos dolgokban. És ez már kisgyermek korban is kijön. A fiam 2 legjobb barátja 2-2 nap különbséggel ünnepli a szülinapját. (azért írok szülinapot, mert nem egyidősek) Sztem ez nem véletlen. Hasonlítanak.
Vannak olyan belső tulajdonságok, amiket valószínűsíthetően a születés hónapja/napja határoz meg.
Nem a csillagjegytől függ :) ismerek néhány skorpiót :)
A kisgyermek türelmet, megértést, szeretetet, támogatást, ölelést, közös boldog perceket kíván. Ezek mellett pedig teret, hogy kibontakozhasson, felfedezhesse a körülötte lévő világot.
Én azt nemértem, hogy ha valamelyik gyereknek van önálló akarata, elképzelése a dolgokról, és e szerint működik, nem csak annyi, hogy ha odaállítják valahová, akkor ott is marad, az miért nehéz jellem. A karakánság szvsz egyáltalán nem jellemhiba.
Amúgy az én lányom nem skorpió, de roppant akaratos. Ugyanakkor nagyon okos is, és csupaszív.
Nem szabad az akaratukat megtörni, sok-sok szeretettel, a dolgoknak értelmet adással kezelhető.
Nem tudom, mennyire határoz meg minket a horoszkópunk, rám van ami igaz, van ami nem, nekem az aszcendensem skorpió.
További ajánlott fórumok:
- Skorpió nők jellemzése
- Milyenek a tapasztalaitok a Kos, illetve a Skorpió csillagjegyű férfiakkal? Valóban "nehéz esetek"?
- Mi az a jellemvonás, amit nehezen tolerálsz másokban?
- Milyen jellemzői vannak egy skorpió nőnek skorpió aszcendenssel?
- Születési idő: 1987.11.13. 18:35 azt tudom, hogy skorpió, de mi az aszcendens? Ez változtat a skorpió jellemvonásain?
- Miért tünt el a boltokból a Gabriella Sabatini Temperamento Edt?