Skorpió nők jellemzése (beszélgetés)
.... azaz?
És igazad volt? És, ha igen, és bebizonyítottad, jobban érzed magad tőle?
Csak be akartam bizonyítani, hogy igazam van.
Aztán jött a "gereblyeelv"...
Legtitokzatosabb egyéneknek tartják. Miközben magáról nem szeret túl sokat elárulni, másokat képes nagyon hamar kiismerni, és eltalálni a másik legfájóbb pontját. Erős akaratú, kitartó, törekvő, és többnyire fontos számára a hatalom. Látszólagos nyugalma és keménysége mögött nagyon sérülékeny és finom érzésű. Kissé önfejű, olykor a végletekig ragaszkodik a véleményéhez. Hihetetlenül erős regenerációs képessége van, minden helyzetből képes talpra állni. Jó érzéke van a kutatómunkához, a titkok feltárásához, általában érdeklik a misztikus, elvont dolgok. Gyakran nagyon karizmatikus személyiség, aki nagy hatással van másokra. Hatalmas önfegyelme van, viszont abban mértéktelen, hogy képes az önpusztításig kiállni a számára fontos ügyek mellett.
A skorpió a szerelemben:
Nagyon szenvedélyes típus a szexualitás hihetetlenül fontos számára és ha szerelmes, akkor "halálosan" szerelmes. Érzelmeit ritkán fedi fel teljesen, mert szereti a helyzeteket az ellenőrzése alatt tartani. Nem bírja a kiszolgáltatottság érzését, és gyakran hiányzik belőle az "ősbizalom". Miközben szkeptikus, bizalmatlan, és fél az odaadástól, mélyen vágyik egy mély, igazi kapcsolatra. Vonzódik a válsághelyzetekhez, egyáltalán nem nevezhető konfliktuskerülőnek.
En biztosíthatlak,h a skorpiók is tudnak nagyon türelmetlenek is lenni, ha arról van szó :)) persze kitartóak is..és most igazodjatok ki rajtunk :D
Egyébként mi van ezzel a fórummal? Tök jó lenne,ha menne..csak nem kihalt :((
Akkor stimmel minden ! En is csinaltattam horoszkopot ,megpedig 1-skorpio asztrologussal !(sajna nem tudom a szuletesi idöpontomat,es hat megmondta elöre hogy,akkor az nagyon feluletes lessz , mert eleg 10-15-perc elteres az idöben es mar 1 masik ember kepet kapjuk.)
Na es ez a pasi amikor elmagyarazta a horoszkopot amit csinalt ,mondta es mutatta is nekem hogy ,mindnyajunkat befolyasolja az összes többi bolygo is !Enbennem 10%-ot befolyasol a skorpio !(KOS vagyok!)ez azt jelenti szerinte hogy , ha begurulok valamiert , vagy megbantanak stb hosszuuuuuuuuuuuuuuu bosszuuuuuuuu terveket keszitek ,de evvel vege isaz en bosszumnak !Meg most sem felejtettem el hogy , milyen szemmel mert vegig amikor ezt mondta ! Es ami a lenyeg IGAZ.....DDD
Hát egyszer csináltattam egy horoszkópot szakembernél, Ő mondta, hogy az aszcendensem is skorpió. Amúgy bizonyos dolgokra tényleg nagyon tudok várni, valóban éveket is. De ami azonnal megszerezhető az azonnal kell.
A bosszúval kapcsolatban: nagyon emberszerető, víg kedélyű vagyok, nehezen haragszom meg másokra, akit szeretek, arra szinte egyáltalán nem tudok haragudni, de ha valaki nagyon megbánt, képes vagyok arra a bizonyos "bosszúra", a megfelelő pillanatra tényleg éveket is várni, és a megfelelő időben "lecsapni". Hát igen. Ez tényleg igaz. Szerencsére ezidáig nagyon kevés ilyen volt.
Nem inkabb kos az acendensed ? ! ( a kos az aki nem tud varni,kivarni...)
Viszont a skorpio nagyon is tud varni , ha muszaly 20-evet is ! Ha bosszurol van szo , vagy csak ilyenforman tud megszerezni valamit ! Epp ezert ritkan nem kapja meg azt amit akar.
És még annyit: az aszcendensem is Skorpió
Azt mondják ez nagyon ritka. Igaz ez?
Az utolso idezeted stimmel "vagy nagyon jo vagy nagyon rossz".Vagy nagyon nyitott ,emberszeretö vagy , kulönc ,maganak valo ! Itt közeput nincs.
Erdekel a törtenelem,föleg a Romai kor.Korabeli törteneszek akik leirtak a csaszarok eletrajzat ugyancsak erre vilagitanak ra !Sok skorpio csaszar volt , egy reszuk szuper szemet,kegyetlen ,mas reszuk szuper jo ,emberseges ember epp mint a vizöntök !ERDEKES, szerintem.
Sziasztok !
Egyszer azt olvastam a Skorpiókról: "csíp-mar-harap"
Én Skorpió vagyok, de nem igaz rám. Sajnos a Skorpiókat úgy érzem nagyon ledegradálják. Sok rosszat hallottam már erről a jegyről.
Mi hárman dolgoztunk nők egy irodában, nagyjából egy idősek voltunk, és mindhárman Skorpiók. Szuper jól megvoltunk, imádtuk egymást, és minket is mindenki szeretett. Azt mondták az egész környéken mi vagyunk hárman a legnormálisabbak. Szóval akkor most a Skorpiók jók vagy rosszak? Aztán nemrég olvastam egy cikket amelyben azt írták: "a Skorpiók vagy nagyon jó vagy nagyon rossz". Most akkor hogy is van ez?
hát lett is bajom rendesen, aza a baj, hogy a végén már ettem, de még mindig csak egyre és egyre fogytam.
"kicsit" hullott a hajam, a ciklusom is megzavarodott.
Defekt---az vaaan!ma már kinek nincs egy kevés?:-D
Különös--nem tudom,nekem is azt mondták mostanában furcsa vagyok :S vajon mire gondoltak?
Én általában jól kijövök a skórpiókkal.Sőt,szeretem őket.Szinte majd mind jófej,inteligens ember.Megfigyeltem,h többnyire van valami kis "defektjük".:)Pláne magamból kiindulva.Szókimondóak,és hihetetlen egyéniségek.Van bennük valami különös.Érzékeny lelkűek.
De sokan rossz véleménnyel vannak rólunk.
Na igen,a megbocsátok,de nem felejtek "szlogen" rám is jellemző!
Ami az őszinteséget,becsületességet,segítőkészséget illeti,mindig azzal b***unk rá!A végén úgyis a te fejed van betörve :PPP
igen, ez olyan érdekes, de én pld. nem vagyok haragtartó.
lehet a rák aszcendens miatt vagyok ebből a szempontból megbocsátóbb
További ajánlott fórumok:
- Zalán: ezt a nevet szeretnénk adni a születendő fiunknak, de visszariaszt a jellemzése: önfejű, makacs, harcos, egoista...
- A munkaszerződésem lejártakor a főnököm jellemzést írt rólam. Köteles-e velem közölni?
- Egy iskolakezdő elsős jellemzésébe, miket kell írni? Ti mit írtatok?
- Hogyan írjak jellemzést a kisfiamról?
- Hol találok Shakespeare: Ahogy tetszik, illetve Tévedések vígjátéka jellemzést?
- Mit kell írni a bölcsődei jellemzésbe? Hogy kezdjem el?