Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Skizofrénia (beszélgetés)
Sziasztok,segítsetek nekem mert sehol sem kapok választ főleg nem orvostól,akinek ez elvileg a szakterülete lenne.
9 eve skizofrén a lányom de azóta sem tudják beállítani a gyógyszereit,amit nem is értek.
Keresek egy jó pszichiátert mert már végkimerültem ennyi év utan.
A gyerekemnek nincs élete.
28 eves és jó lenne ha végre lenne egy lélegzetnyi idelye és a tünetei ne kínozzák állandóan.
Írhatnál részletesebben ha gondolod….
Mindent elszúrok.... vagy ha mégse ,akkor csak úgy gondolom ...
Ha megkönnyebbülsz tőle akkor persze.
Változni, vàltoztatni mindig lehet…
Igen, de én 10 évente sírok....köszi a választ.
Pedig jó feszültségoldó. Egy jó kis sírás után megkönnyebbül az ember.
Sírhatnékom van , pedig nem szokásom :-(
Majd meg teszek mindent...
Ha nem akarsz elmenni akkor tarts ki és csak azért is legyenek megelégedve veled és akkor nem rúgnak ki
de mivel buta telefonom van,én csak beszélni tudok vele.a lányom,a húgom,szerelők,rendelő-
Hosszú és érthetetlen, lehet , hogy pályáznak a helyemre a munkahelyen . S azt provokálják, hogy mondjak fel ....
Az attol függ , hogy mit szeretnénk..ha be akartam kerülni ( a zártosztályra ) nem vettek fel .. ha nem akartam ki hívták rám a mentőt.
Bekerülni volt nehezebb. Kikerülni könnyebb nekem...
Ez olyan mint a zártosztály ..
Bekerülni könnyű,kikerülni nehéz..ez igsz az egész életre is..
Pedig nem vagyunk tucatszám, hogy válogatnak is a takarítókból. Nem adjuk egymásnak a kilincset.
5 éve engem is kicsináltak...
De ezt miből gondolod? Miben változott a viselkedése mint eddig? Nem lehet, csak te érzed így? De az is lehet rossz napja volt éppen. Nem veled volt baj hanem egyéb gondja van.
Majd ha a havi injekciót kell kapni. De úgy érzem, hogy nem örül nekem....
Sajnálom 😞kitartás. Ilyenkor mi a teendő? Vissza mész az orvosodhoz?
He he , nem vagyok jobban :-(
Igen , a betegségem miatt voltam bent
. De már jobban vagyok.
Az jó ha már otthon vagy. A betegséged miatt voltál kórházban? Vagy egyéb gond volt?
Hát , még most sem dőlt el. Azért nem válaszoltam ,mert kórházban voltam. A munkahelyre visszavárnak . De még a héten táppénzen vagyok :-(
További ajánlott fórumok: