Sírva megyek munkába (beszélgetés)
nem!
Örülök,hogy van MEGBECSÜLT munkám!
Lehet a munkához is így áll hozzá, és ezért nem bírják a kollégák.
:P
Nem fog visszajönni :-)
Csak fórumokat szokott indítani, megnéztem :-)
Én is úgy éreztem, mint aki az akasztófa alá megy dolgozni, minden reggel. Mivel fizetnem kellett a számlákat, gyermekemet taníttatni, megfutamodni sem könnyű,
így nekem kellett kompromisszumot kötni. Csendben türtem, de volt amikor frapánsan vissza tudtam vágni, a méregbe mártott nyelvű kolleganőnek... s ahogy lenni szokott... a kompromisszum közepette terem a legszebb virág. :)
Jól elbeszélgetett itt a tagság, egy kivételével: A fórumindító megint lelépett.
Bedobott egy hsz-t, oszt jónapot. Szép..
meghírdettek egy állást
nem én hírdettem meg:)
Ugyan ebben a cipőben jártam 5 évvel ezelőtt. Sírva mentem minden reggel. Engem egy kolléganőm szekált egész munkaidő alatt. Volt ott már "igyekezz te ku.va".tól kezdve minden féle ocsmányságig.
Sajnos az volt a helyzet, hogy Őt nem vették fel arra a munkakörre amire engem felvettek, mert nekem volt képzettségem, neki meg nem. Viszont Ő már 5 éve annál a cégnél dolgozott.
Viszont meghírdettem egy állást, én jelentkeztem és felvettek. Sosem ártottam neki.
Aztán hamar felmondtam, mert kikészített teljesen. Hamar találtam munkát utánna, ahol csak egyedüli alkalmazott voltam.
Ha ez az állás álmaid munkája akkor rendezned kell a dolgot, ha pedig csak muszájból csinálod, akkor hamar lépj le onnan.
Hajtsd el határozottan és hangosan a fő szószólót, a többi elhallgat
Nehogymár te boruljál ki, ne légy nyuszi!
Hát ja.
De valahogy felmerült ez a verzió, mivelhogy bedobta ide a csontot, majd elvonult még a portálról is.
További ajánlott fórumok:
- Találtam egy pénztárcát munkába menet...
- Téged taszít, ha valaki túl egyedien, elegánsan jár munkába, iskolába?
- Fundamentás munkában otthon van valaki?
- A munkába való visszatérés szülés után
- Lenne olyan cég vagy magánszemély, aki megengedné, hogy besegítsek neki a munkában ingyen?
- Nem megyek haza karácsonykor anyámhoz. Nem akarok sírva...