Sikerült ma leennem a fehér blúzom a céges vacsin. Pedig... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
DM-nek is van folyékonyja, Denkmit.
Nagyon szerettem a Müllert, sajnos a közeli boltjuk bezárt.
Annyi jó ötletet írtok itt. 🙂
Köszönöm szépen
Nekem ez a kedvenc epeszappanom:
Sajnos, nem állandó terméke az Aldinak. Csak néha szerepel a szórólapban, olyankor betárazok vagy 5-6 litert. Áttöltöm spricnis flakonba, koszos inggallérokkal is csodát tesz.
Nem dm-eset használok, de megerősítem az epeszappan mindenre bevált nálam is, színesruha, fehérruha mindegy, fű, zsír, paprika, vér, "gyerekfolt" mindent visz.
Benedvesitem a foltot, bedörzsölöm a szappannal, 5-10 perc várakozási idő után behajítom a mosógépbe szokásos mosóprogrammal.
Sokat nem tudok megosztani, de ezt igen. Az otthon legolcsobb zsiroldo is jo, de azt dorzsolni kell.
Itt meg a szazssorosaba kerul a neten is.
Feheren mi veszteni valod van?
De amugy igen, mukodik. A chipotles, en nem is tudom mis cuccok az vitte ki. Nem kell magadon hordani:D csak mosas elott rafujni, hagyni, es swung!
Xxxdddd
Ettermekben dolgozok, coffeshopban elotte 3.5 evig.
Semmi.
Ez nem rád vonatkozik, de van egy ide illő vicc:
Túlsúlyos hölgy elmegy a férjével egy étterembe, ahol leeszi magát. Mondja is a férjének, hogy most úgy nézek ki, mint egy disznó! Igen drágám és még le is etted magad...
Én mielőtt a mosógépbe teszem a foltos ruhát, bevizezem és beszappanozom Baba szappannal.
Ez eddig még mindig hatékony megoldás volt.
További ajánlott fórumok:
- Fekete - fehér - igen - nem
- Fekete (néger) pasi és fehér nő! Vélemények?
- Mivel tüntethetem el a paradicsomfoltot a blúzomról?
- Az esküvői vacsin mi a szokás, a vőlegény és menyasszony mellett ki ül? (Szülők vagy tanúk...vagy?)
- Hogyan mossam ki a blúzomat, ami két színű, fekete és fehér, hogyne szűrküljön be a fehér része?
- Rózsaszín lett a fehér blúzom!Hogy tudom kifehéríteni?