Sikerült e valakinek hormonpótlás után azonnal teherbeesni? (beszélgetés)
Nem kell félni tőle. Nem mondom, hogy imádtam, de ki lehet bírni. Nekem altatás után a hányás volt csak necces. A műtét előtt csináltak HSG-t, az 1000x rosszabb volt. :(
DE hátha nem lesz szükséged rájuk. :)
ja laparr
az elől bújkálok most, pedig a doki beígérte
Igen. Az egy laparoszkópos műtét. Ott állapították meg, hogy endometriózisom van. Az meg egy jóindulatú sejtburjánzás. A méhnyálkahártya bemászik a petevezetékbe, elhegesíti. Nekem a jobb 100%, a bal 60% volt elzáródva. Azt mondták hormonkezelés kell, mert természetes úton nem lehet gyerekem.
Hát a lányom megmutatta, hogy de. :)
Bármi megtörténhet. :)
Sok szerencsét! :)
Nekem méhtükrözés után sikerült azonnal teherbe esnem. Tudom, hogy nem ugyanaz, de ha ez megtörtént, bármi megtörténhet.
Egyébként ha már megvan az ok és megint jön a Baba, már tudják pótolni a hiányzó hormont és megmarad. Ne félj!
Kívánom, hogy mielőbb sikerüljön és anyuka lehess! :))
Progeszteron hiányom van, és erre van ráfogva hogy nem sikerül teherbe esni, most sikerült de nem maradt meg, azzal magyarázzák hogy még nem vagyok teljesen jól hormonálisan.
valakinek sikerült rögtön a hormonkezelés befejeztével teherbe esni?
További ajánlott fórumok:
- Mennyi az esélye az első havi fog.tabletta elfogyása utáni teherbeesésnek?
- Esemény utáni tabletta milyen hatással van a későbbi teherbeesésre ill. terhességre?
- Igaz, hogy a menstruáció után 1-2 napig nem vagy fogamzóképes és kisebb a teherbeesés esélye?
- Van olyan aki missed ab után ujra teherbeesett és az orvosa semmilyen gyogyszert irt fel?
- Missed ab.után mikor sikerült újra teherbeesnetek?
- Missed ab után azonnali teherbeesés