Sikersztori? Majd csak lesz, de elindult (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Sikersztori? Majd csak lesz, de elindult
Szia!
Nekem a legjobb barátom nagy súlyfelesleggel rendelkezik (kb. 40 kg). Neki is ugyanezt javasoltam, habár sokat eszik, de ezeket az alapbető dolgokat elmondtam neki, amiket írtam, és egy hónap alatt, vagy másfél? lement 10 kg róla, úgy, hogy nem éhezett.
Biztos, hogy ha tovább csinálta volna, kitartott volna, akkor lement volna több is... Bizonyos okból nem így tett.
Mindenkinek megvan az élettörténete, az élete, és nem biztos, hogy mindig attól szednek fel emberek túlsúlyt, mert sokat esznek (stressz, pont fordítva hogy keveset esznek, ...stb). Szerintem meg kell találni azt az utat, amin végigjárva sikert érünk el. Neked is sikerülni fog! Az első hét után már természetes lesz, hogy mit veszel magadhoz vagy mit nem. :)
Klassz, klassz, de egy kövér embernek, mint pl én, egy héten belül ingadozik 2-3 kilót a súlya... Vagyis ha én 87-ról 85-re majd 82-re lefogyok, az szinte egyenlő a nullával. :S
Kinek mi.. Neked 5-7 kiló is siker, van akinek mondjuk 50 a cél. :)
Kitartást Neked, és sose hízz el annyira, hogy szenvedned kelljen valójában emiatt!
En is :) sooot...
Anyosom is fogyott egy tizest, mikor a fogait csinaltatta.
Szia!
Persze, hogy ha másmilyen munkám lesz, nagyon szeretném folytatni a sportolói múltamat. Nagyon szeretek sportolni. Most egyszerűen kivitelezhetetlen, hogy bármit tudjak tenni az ügy érdekében.
Amúgy lehet tartani ezt az állapotot, illetve életformát, mármint a kajálásra gondolok.
Tudom, hogy ez a két hónap nem jelent semmit súlytartás szempontjából... Azért írtam a cikket, mert annyi, de annyi felesleges diéta van, hiper-szuper nevekkel, pedig egyszerűen véghez lehet vinni.
Ez azért nem jó, mert ha kevésbé lesz pörgős a munkád, vagy több feles időd lesz akkor a kilók visszajönnek.
A kajálásra mindig oda kellene figyelni, nem csak úgy hogy most éppen így adódott! Ès valóban nem kell hozzá tk. kenyér...semmilyen kenyér nem kell. :)
Azért remélem igy marad ez az állapot ha jól érzed magad én drukkolok. :)
Szia! Gratulálok és további - kilókat!
Korábban én is hasonló képpen fogytam és az eredménytől jól éreztem magamat. Nekem a vártnál jobban sikerült az eredmény és ez lelkileg is nagyon jót tett. Nem tudom köze van e hozzá, de én úgy gondolom igen, hogy másfél éves sikertelen próbálkozás után most babát várunk. :-)
Ha az ember jól érzi magát a bőrében vagy legalább is elfogadja az kihat sok mindenre.
Ugrás a teljes írásra: Sikersztori? Majd csak lesz, de elindult