Regenon sikersztorik (beszélgetés)
A REG-ENOR-t próbáljátok ki. Magyar találmány, magyaros ételeket lehet enni, nem kell éhezni. Akit érdekel, megtalál.
Ördögnyelv?Bejött valakinek?
Minden megvolt, meddőségi kezelések pumpáltak fel anno...Ennél egészségesebben már nem tudok étkezni.Mint már említettem nem vézna akrok én lenni csak 7-essel kezdődne a súlyom már boldog lennék
Próbálj utána járni mi lehet a próblémád hátterében, vizsgáltasd ki magad. A gyógyszer cask tüneti kezelés. A falási rohamok és a csoki utáni vágy lehet az ingadozó cukortól. Csináltas egy terheléses Cukor és inzulin vizsgálatot. Egyél naponta 5x kis adagot. Teljeskiörlésü kenyeret. Fehérlisztet, cukrot felejsd el.
elolvastam és egészségügyi dolgozóként én ezt nem támogatom
Nekem csak annyi volt a bajom,hogy a 3.gyerek Utâna a combomról nem jött le a zsír.Kondinàl az izmok alà rakódnak.Nem szedtem semmit,pedig ajànlottak olyat is,ami képű olaj a zsírt.Olvasd el a 80/10/10- et,ha legalàbb egy hónapig úgy étkezés,akkor amellett,hogy egèszsègesebb leszel,le is fogsz fogyni mèg akkor is,ha nem sportolsz annyit.Ràadàsul megszabadulhatsz a cukor ès egyèbb ètelfüggősègtől is ;)
Nem csak attól dagad meg az ember hogy összevissza zabál.8 éve még én is a ropik közé tartoztam, de hormonkészítmények miatt ez nagyon megváltozott.Nem akarok ismét ropi lenni csak valami normálisabbat a mostaninál.Életmódváltás+torna régóta az életem része ennek ellenére egy bizonyos számnál nem megy lentebb.De látom hogy nem értetted meg amit az alábbiakban leírtam úgyhogy szerintem zárjuk le a témát mert nem szeretnék veled vitatkozni.
Azt írtad,szeded,Tehàt ez mâr mutat egy kèpet.A dohânyzókat is elítèlem,attól függetlenül hogy különben hogy èlnek.Az,hogy valaki ne legyen kövèr,az szerintem egy alap dolog a mozgàssal együtt.Hozzàtartozik a mindennapi èlethez.Elèg durvânak tartom,hogy mèrgezhetnek minket èlelmiszerekkel,kozmetikumok kcal is,de van vàlasztàsunk.Ha senki nem venne szemetet,akkor nem àrulnànak,mert nem lenne kereslet.Ha arra nevelnènek,hogy kell egèszsègesen ëlni,akkor nem lenne annyi túlsúlyos ember,de a legfontosabb az lenne,ha lenne akaratunk ès tenni is kèpesek lennènk.
Nem ismersz ezért nem tudhatod hogy mi az amit megteszek a sikerért és mi az amit nem. Illetve azt sem tudod hogy miért is lettem dagadt.A bogyóval kapcsolatban elfogadom a véleményed de engem ne ítélj meg háttéeinfó nélkül.Köszönöm
Nem biztos,hogy most fog kijönni.Èrdemes megnèzni a Rekviem egy àlomèrt című filmet.Mèg testèpítő oldalakon se ajânljâk,pedig azok nèha sok szemetet hajlandóak beszedni,Tehàt ha òk is durvànak talâljâk,akkor az is.Egyèbként ez a mostani hozzàâllàs:ha valamitől nem leszel azonnal beteg vagy halott,akkor az biztos jó.Aztàn meglepődik,ha jön majd mindenfèle betegsèg.A màsik,hogy függővè tehet,mert az ágyra hat,azon keresztül a szervekre.Mondjuk ha valaki màr arra kèptelen,hogy egy kis többletmunkàval lefogyjon,ott nem is csodālom,hogy mindenfèle szemèt jöhet,csak ne kelljen semmit tenni a fogyàs èrdekèben,ami a konfortzóna elhagyàsàt jelentenè.
Az első napokban 3x, utánna 2x naponta.Gyorsan jött a hatás, sajnos anyagilag nem tudom csinálni tovább.Van amikor erőltetni kellett a kajálást, néha csokiőrület jött rám és mivel kaja nem nagyon volt így nekiugrottam egy tábla milkának.Felénél már nem esett jól, az utolsó kocka majdnem visszajött.Undorral gondolok rá a mai napig.Eszek én csokit de egy szelet bőven elég
ja és hány darabot szedtek egy nap?
Hány nap, hét szedés után észleltetek bármi változást? vmennyire visszafog a kajálásban, de nem nagyon. Honnan rendeltetek v azt nem lehet ideírni? :)
meg. Semmi mellékhatást nem észleltem pedig pár levéllel lenyomtam
Tényleg jó?Ezeket csak nagyon elhízott embereknek írjàk fel rövid időre,akkor is orvosi ellenőrzés mellett szedhetik.Az agyat stimulâlja,de az egèsz szerv rendszerre hat,magas vérnyomàs,zavart viselkedés,alvàszavar,nyugtalansàg,szív-és érrendszeri panaszok-ezek csak a leggyakoribb tünetek,senkinek nem ajānljàk,ràadàsul azt sem tudjàk,hogy milyen következményei lehetnek később.Szóval jó úton haladsz afelé,hogy tönkrevàgd az egészséged.Megéri?
Igen pici és édes.Szerintem jó
Hello
Remélem valaki még elolvassa...
2 napja kezdtem el szedni a Regenont, igazából kibírom, h ne kajcsizzak, de tudnék enni... Lehet amit én kaptam, fura, nektek is kis pici piros, puha, és picit édeskés ha beveszed. Tudom nem szopogatni kell, de ha megnyaljátok édes? :) Ti honnan rendeltetek?
Melyik szernek nincs gyanús összetevője? Neked melyik összetevője sántít?
Véletlenül keveredtem erre az oldalra, de felkeltette a kíváncsiságom, ezért utána néztem.
Én bizony nem használnám ezt a szert. Ez egy gyógyszer, néhány gyanús (káros) összetevővel, akár lehet tőle fogyni, akár nem. De mindenki saját maga dönti el, hogy mit használ.
Nekem a reductil nem jött be. Romániában magánpatikában recept nélkül is kiadják.
én amikor legálisan lehetett kapni gyógyszertári reductilt szedtem !! nagyon sokat kellett fogynom és sikerült 15-18 kg leadnom, tartottam is a súlyom , most viszont felszaladt 5-8 kg plusz amit nem igazán tudok leadni. Keresgetek mi az ami a reductil után szóba jöhet és jó lenne ha valaki írna a regenon-ról, hol érdemes beszerezni, hogy tényleg az legyen ?Üdv!!
És mennyi idő alatt ment le neki?
Ápolóként dolgozom olyan gyakran hogy már szinte csak aludni járok haza.Nehéz osztály, tehát mozgás emelgetés van bőven.Falási rohamaimmal nem tudok mit kezdeni és ebben most úgy néz ki hogy a Regi segít
Egy ismerősöm 20 kilót fogyott vele, de keményen tornázott is, én keményen tornázom és nincs szükségem a Regenorra anélkül is menni fog. Eszek amit AKAROK eddig 3 hét-3kg. Csak mozogni kell.
Szóval? Soha nem szedte senki?
Napközben koplalni én is tudok, de nem ez a cél.Ráadásul este vagy netán éjszaka mindent be is pótolok alaposan
Muszály volt ilyen szerhez folyamodnom, mert a falásirohamokon nem volt uralmam.Ez a szer csökkenti az étvágyamat és így tudom tartani a diétát
Az tény.Minden nap 2órát kellene nagyon aktívan mozogni,akkor ledolgoznánk.Viszont sokan azért éhesek,mert vmiből hiány van és a szervezet csak így tudja eléni,h valahogy pótolja...vagy így sem:(
Én azt vettem észre,h mióta olyanokat eszemamiben semmi szemé nincs,egyrészt nem kell olyan sok,másrészt felgyorsult az anyagcserém.Egyébként ha megcsinâlja az ember otthon,akkor olcsón is kijön,persze időigényesebb.
én meg evés nélkül simán bírom egész nap is, nem olyan nagy cucc.
100 évvel ezelőtt hiába ettek sok kalóriát, simán le is dolgozták nap, mint nap. Most meg nem. ez a különbség. Ma meg az egészséges kaja baromi sokban kerül, többe, mint a szénhidrátban gazdag.
További ajánlott fórumok: