Aki internetes társkeresőn találta meg a párját, elmesélné a sikersztoriját? (beszélgetős fórum)
Mi netes társkeresőn ismerkedtünk meg a férjemmel. 1,5 év kapcsolat után össze is házasodtunk.:)
Én 6 hónapja voltam fent az oldalon, több sikertelen próbálkozással a hátam mögött, 24 évesen. Ő, amikor rám írt, kemény 2 hete volt fent, mással nem találkozott. Épp a 20. éve végén járt (akkor töltötte a 21-et amikor már 1,5 hónapja együtt voltunk).
Elkezdtünk beszélgetni, ismerkedni, ez 18 napig ment folyamatosan üzenetváltások formájában, közben randira hívott. Találkoztunk, és azóta egy pár vagyunk, most már (kerekítek 3 hónapot), 9 éve boldogítjuk egymást.:)
Bocs, ennek szerinted, ahol te párt találtál, lehet valami köze ehhez a bloghoz?
(Tudom, hogy az iwiw már nem létezik.)
Én is Iwiw csajok és pasik párkeresőn találtam meg a párom. Szeptemberben lesz 6 éve, hogy összejöttünk, két éve volt az esküvőnk, tavaly ősszel megszületett a kisfiunk.
De hozzá teszem, nagyon sok hülyébe belefutottam. Sajnos nagyon vigyázni kell és észnél kell lenni, mert több a nem komoly / kihasználni akaró, mint aki tényleg komoly párt keres. Én már töröltem magam, mikor férjemmel még leveleztünk, aztán ez lett :-)
Egy barátnőm is neten ismerte meg a párját, azóta ők is házasok és van egy 3 éves lányuk. Főnököm is -talán az elittárson- találta meg a párját, ők az ötvenes korosztály, mi harmincasok vagyunk most.
Sok sikert!
Mikor tavaly ősszel szakított velem az exem, akkor én is kétségbe estem. Nem vagyok bulis, ivós, cigis, nincs társaságom sem. Én is a társkeresőn szereztem magamnak önbizalmat, írogattak. Nem találkoztam csak egyikőjükkel, sok fura volt. A találkozó jól sikerült, de nyúl volt, 4 hónapig találkozgattunk, mert bírtam, jó fej :)
Vele nem lett semmi. A fb különböző csoportjaiban vagyok benne (nem társkeresős, pesten ...), és ott kommentálgatok csak a saját szórakoztatásomra. Elég sokan írtak rám ebből-abból kifolyólag, találkoztam is néhányukkal, de csak egyikőjük fogott meg igazán. Vele már 4 hónapja boldog vagyok :)
Én inkább esküszöm erre a spontán kommentelésre, mintsem egy társkeresőre. Nekem ez jött be jobban.
7 eve talakozunk a neten a parommal akkor meg volt IWIW es ott volt valami Olyasmi hogy csajok es m pasik. Emlekszik valaki erre? Azota is egyutt es mar van egy kisfunk is :-)
Kitartas es ne keseredj el ha talakozol egy ket idiotaval mert lehet hogy te oszinte leszel de nem mindenki az. Sok sikert :-)
Szia,
Szintén nem saját ...felettünk lakott egy Éva nevezetű lány a szüleivel, tőlem egy évvel idősebb , szóval 28 most, maga a történet kb 6 évvel ezelőtti. Neten megismerkedett egy Budapesti sráccal találkoztak, hol Ő ment fel hozzá hol a srác jött le hozzá Miskolcra...a nagyon részleteket nem tudom a köztes időszakról, de a lényeg a lényegben hogy a lány a családjával együtt felköltözött Budapestre ( talán amúgy is tervezték) azóta férj és feleség egy fiuk és egy lányuk van :))
En is es ket barinom is neten ismerte meg a ferjet :)
A foto legyen elethu, nem retusalt, 100 evvel ezelotti. Sztem, nem kell vetiteni, mindenki adja onmagat es ennyi a "titok"
Az eloiteleteket le kell vetkozni,mert ugyanugy talalkozhat idiotakkal szorakozohelyen is. A lenyeg, hgy ha megvan az osszhang, mielobb ussetek nElbe a talit, mert ugyis a szemelyes benyomas lesz a donto.
Sok sikert!
Szia!
Nekem vannak ismerőseim és nagyon összejött Nekik:-)
Egy embert ismerek aki viszont nagyon válogatós és 100 randi után sem találja meg a párját!
Hogy milyen bemutatkozás és fotó kell?
Szerintem őszinte!
És fontos,hogy a realitás talaját ne hagyjuk el:-)
Sok szerencsét!
További ajánlott fórumok:
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Ötletek az internetes társkereséséhez
- Te mit gondolsz az internetes társkeresésről?
- Tapasztalatok internetes társkeresővel kapcsolatban
- Fenyő Iván internetes társkeresőn keres az egyik bulvárlap szerint... vajon hol?
- Barátnőm előfizetett internetes társkeresőre, de nem tudta, hogy megújuló, így az oldal lehúzta 6 hónap után újra róla az összeget