Ötletek az internetes társkereséséhez (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ötletek az internetes társkereséséhez
ez intelligencia kérdése :D
részéről....én próbálkoztam...semmi reakció...mondjuk elég őszintén megmondtam neki, h nem erre számítottam...ettől lehet h megsértődött...
sajnálom....csak őszinte voltam...
Eszemben sincs bunyózni :)
sőt, még csak személyeskedni sem én kezdtem.
de jókat kuncogok . Főleg azon hogy hol van már szegény eredeti téma ?:)
Miért baj,hogy én azt gondolom, hogy a netes ismerkedés nem kelem való? Nem azt írtam, hogy a kapcsolat teremtésnek ez a formája nem jó, helytelen, vagy elítélendő, NEKEM nem szimpatikus, ezért nem élek vele.
Nekem is az véleményem, hogy soha ne mondd, hogy soha... Azt írtam, hogy a véleményem változtatásának a jogát megtartom.
Hölgyeim!
Ha van egy szerelmes pár, egy szép család, gyerekek, örömök és bánatok....
Nem teljesen mind1, hogy a Himalája tetején, vagy az interneten találkoztak össze? Teljesen mind1. Nyilván azok, akiknek valamelyik területen nincsenek sikerélményeik, a másik területet részesítik előnyben. Ha valakinek sehol sincsen sikerélménye.... nos az meg nézzen jó mélyen magába:)
Annyira jó hogy ilyen bölcs vagy, hogy 0 tapasztalattal állítasz dolgokat :)
na jó, nem kötözködök, bocsi. De az a véleményem, hogy sose mondd, hogy soha, mert nem tudhatod előre!
Nos én ezt sem állítottam .Te jelzőzöd magad folyamatosan. Én megint csak kérdeztem ..volna ,de ugye odaírtam ,hogy nem kérdezem.
De ha már így belelovaltad magad. Képzeld járok színházba ,túrázni ,minden héten uszodába, barátokkal ,és képzeld mindig szinte ugyanazok az emberek vannak ott.
De most felmerült bennem az is ,hogy vajon hányan ismerkednek meg egy egy színházi előadáson.
"Ilyenkor megkérdőjelezem magam, hogy mi a fenét keresek ennyi olvasni sem rendesen tudó ember között (mielőtt vki más magára venné, nem általánosság, de valljuk be vannak így egy páran), aki csak arra vár, hogy kinek lehet nekiugrani."
Tessék ,idézhetem az egész mondatot is. Nekem ennek akkor is az az értelme ,hogy van aki arra vár,hogy másnak ugorhasson.
De akár erről is indíthatunk szavazást vagy vitakört, ha már ebből az egész eredeti témából ennyire eltértünk.
Mellesleg akárhányszor visszaolvasom ,egyszer sem látok olyat amivel beléd kötöttem volna, csak kérdeztem .De mindegy , ezen én tuti nem idegeskedek és nyugodtan fogok aludni tőle:)
Mekkora köcsög vagyok tényleg! Azt állítom, hogy időráfordítás nélkül nincs eredmény.
Nem kérdezted, de azért válaszolok. Új sportág, koncert, színház, felolvasóest, origami szakkör vagy kunyhó kerülő túra is lehet. Nem engem kellene számon kérned, hanem a helyi lehetőségeknek utánanézni, meg kicsit magadba... Bárhova elmehet egy nő egyedül, és bárhol lehet ismerkedni.
Nos mivel ennyi mindent nem tudsz .ezért ne általánosíts.
Folytathatnám a kérdezősködést,hogy szerinted ,hogy hova mehet el egy nő ismerkedni egyedül?? De nem teszem.
Tudom ,ezt nem nekem írtad ,de engedelmeddel reágalok rá és ezzel le is zárom,hisz nem ez a fórum a témája.
Valóban idézet volt , ott az idézőjel látom. Mégis sértésnek vetted a megjegyzésem rá.
Itt jön az idézet tőled:
"de valljuk be vannak így egy páran), aki csak arra vár, hogy kinek lehet nekiugrani"
Látod ,ezzel teljesen egyet értek.
igaz
Akkor megválaszolom: nem, nem gondoltam rá, hogy épp Neked rengeteg időd lenne ismerkedni. Arra sem gondoltam, hogy kisvárosban élsz, és nem tudom miért kellett volna ezen gondolkodnom, főleg, hogy a lakhelyedről nem akarjod, hogy ismert legyen ezek közösség számára. Nem tudtam, hogy az lelkes udvarlóid Neked nem tetszenek. Fogalmam sincs, hogy a számomra ismeretlen kisvárosban milyen programlehetőségek vannak, és arról sem, hogy ezek közül Neked melyik tartozik az érdeklődési körödbe.
Summázva ezt az egészet, normális válaszom csak annyi: passz. Mozdulj ki, hogy minél több lehetőséget teremts! Ez örökérvényű.
További ajánlott fórumok:
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Te mit gondolsz az internetes társkeresésről?
- Tapasztalatok internetes társkeresővel kapcsolatban
- Aki internetes társkeresőn találta meg a párját, elmesélné a sikersztoriját?
- Fenyő Iván internetes társkeresőn keres az egyik bulvárlap szerint... vajon hol?
- Barátnőm előfizetett internetes társkeresőre, de nem tudta, hogy megújuló, így az oldal lehúzta 6 hónap után újra róla az összeget