Sex többesben; avagy miért lehet jó ill. rossz (beszélgetés)
Ha felvállalják a külön vágyaikat és főleg azt közösen élik meg, akkor igazából nem is lehet rossz! Csak az a kérdés, hogy fiú vagy leány akit bevesznek! Én a magam részéről, a fiút inkább bevállalnám!
De hogy jó vagy rossz lesz? Azt nem tudni, ha csak nem ismert már a harmadik fél szexuális élete és igénye!
Sziasztok
érdeklődve olvastam amit írtatok.Mi a párommal 6 éve vagyunk együtt, és már sok mindent kipróbáltunk.Nekem is az a véleményem, hogy először beszélni kell róla, hogy kinek mi a jó, és ha a partnered veled együtt belemegy a játékba akkor izgalmas, és gyönyörrel teli órákat élhettek át mindketten.Viszont, ha valamelyikőtöknek nem tetszik az amit, vagy ahogy csináltátok, azt azonnal meg kell beszélni.
Mi legalábbis így csináljuk.
sziasztok
szerintem a legfontosabb egy kapcsolatban, az oszinteseg, es semmi sem tilos ami mindket felnek jo, es senkinek sincs ellenere. es persze egy stabil jo mukodo kapcsolatnak semmi sem arthat ha mindent elore megbeszeltek. sok kapcsolat ellaposodik az ido mulasaval,es azt nem art neha feldobni egy kicsit igy vagy ugy. parclubba sem feltetlen azert kell menni, hogy ott cserebere legyen, mar a latvany is izgato es pozitivan hathat az otthoni szexualis eletre is.
Miért gondolod, hogy a házasságkötés után erősebb lesz a kötelék? Szerintem nem jó játszani a tűzzel .....
Beszélj a pároddal erről, ha Neked ez annyira fontos, de azt senki nem garantáhatja, hogy hogyan fog végződni, ha megteszitek .....
igen annak szánnám
de ismerem annyira, hogy nem menne bele
de hát ha nem hát nem
volt egy jó élményem egy lánnyal
persze nem vagyok leszbikus vagy mi
de írtóra csiklandozza néha a fantáziámat, hogy milyen a 3-as
de tényleg félek, hogy a szívem szakadna meg ha látnám a férjem egy másik lánnyal
még meggondolhatja magát.
Vagy az lenne a nagy meglepetés?
szia
igen már pedzegette, hogy miért érdekel ennyire engem, hogy ő nem elég jó
nem erről van szó
ez egy hatalmas kíváncsiság részemről
nem, nemcsak a 2 fiú 1 lányba sincs benne hanem a 2 lány 1 fiúba sem
na persze nem erőltetem, és nem is fogok orrolni rá emiatt
Az én párom is féltékeny mert szeret engem és persze én is félek, hogy elveszítem de ha ez megtörténne akkor sem egy szexuális élmény miatt történne. Nagyfiú már, én pedig nagylány vagyok, nem zúgunk bele másba csupán azért mert jó vele a szex. Mi ezt játéknak tekintjük ami a mi kapcsolatunkat erősíti. Szereti nézni ahogy egy másik pasival v. lánnyal vagyok én pedig szeretem ha nézi ahogy egy másik pasival v. lánnyal vagyok. :D
Beszélgessetek erről a pároddal és hátha megérti, hogy ha egy régi vágyadat teljesíti az csak pozitívan hathat a kapcsolatotokra. Egyébként Őt egyáltalán nem érdekli a szex többesben v. csak azt nem akarja, hogy Te más pasival légy? Erőltetni viszont nem szabad mert a végén azt hiheti, hogy nem elég jó neked, pedig gondolom nem erről van szó.
a fagyit nyaljátok akkor a gyerekekeel tölcsérben, a sex meg jó ha jó az idő.
Akkor nálatok a legjobb z lenne ha mindig jó idő lenne. e téren legalábbis.
;-)
akkor független voltam, nem voltam férjnél.
Nem azért lett vége, hanem ők elköltöztek, utána rettentő sok hitelük miatt teljesen eladósodtak és segítséget kértek volna tőlem anyagilag. én meg megmondtam hogy sajna de nem, én is fizutól-fizuig élek.
És erre megsértődött barátnőm pasija, barátnőm meg hűen követve őt szintén. utána ritkán de beszéltünk msn, skype, utána elhalványodott ez is.
A férjed tudja? Mit szólt hozzá? Vége lett a barátságnak? Ezért nem mennél bele újra?
A nyár... hát már nem érdekel, mert a két gyerek mellett örülök, ha egy egészségügyi szex összejön, nem egy extra fagyis. Meg most éppen a férjem sem töri magát, vannak gondjaink, és ez rögtön kihat rá. Épp tegnap mondta, hogy jön a jóidő, lesz munka, meg pénz, nem lesz depis, és akkor jó lesz a szex. Na én már ennek is örülni fogok, fagyi meg marad a múltunk. Majd szépen felemlegetjük.
Hát, azt nem tudom, hogy igazad van-e, vagy sem :o) ..... én nem vállalnám be ..... ha jelent nekem a pasi valamit, akkor azért ..... ha nem jelent semmit, akkor meg azért ..... és nem vágyom két pasira sem .... :o)
Szerintem az viszont teljesen egyéni, hogy ha valaki bevállalja, akkor neki hogyan jobb .... ha vadidegen/vadidegenek vagy sem.
ezexerint van aki rosszul vélekedik.
De inkább baráti körből legyen az illető ienre mintsemhogy vadidegennel/vadidegenekkel. Nincs igazam?!
ha nem hiszed el, sajnállak.
ők mikor ideköltöztek már volt benne részük krábbról, csak itt kisebb városban te hogy keresgélnél.
Aztán addig lett beszélve erről hogy belementem. Mindig is jó barátnőm volt, megbíztunk egymásban teljesen.
De kizárólag úgy volt minde h ő látta a dolgokat, így nem volt mire féltékenynek lennie.
mi lett a vége?
szakítottak?
hát itt van rajtam
én készülök
További ajánlott fórumok:
- Mitől lehet, hogy egy 1 hete húzott fog még mindig nagyon fáj, és egyre csak rosszabb?
- Hogy lehet a rosszindulatú kérdezgetéseket lerázni?
- Hogyan lehet megnevelni egy nagyon rossz kutyát?
- Írd le miért örülsz most, miért vagy szomorú, mi volt a jó vagy rossz a mai napodban, mit érzel? Lehet oldalakat is írni. :)
- Irígy, rosszindulatú emberrel szemben mit lehet tenni?
- Így hogy lehet leélni egy életet? Párkapcsolatban mindig hasonló a gond és a munkában, mindenben rosszul teljesítek.