Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Selyemfiú akarok lenni. (beszélgetés)
Köszi! Nagyon tetszett a film. Imádom Emma Thompson
színésznőt! :)
Minden jót, Leo Grande
--------------
filmajánló
igen, az élet már csak ilyen, mindenki mást csinált felnőttként.
A gyermek vágyaim nem nagyon teljesültek.-))
Az ovoda elott, alatt ki nem akar kukas lenni? XD
Nalunk program volt a kukast nezni, es tok szerettuk, hogy a haz elott, aztan a zsakutcaban is, a lakas masik masik felen meg lehetett nezni. A tobbi ovos irigy volt, hogy mi ketszer nezhettuk.
Aztan felnottkent valami mast csinaltunk.
sírdogálok is veszettül.-)
Akkor legyel , úgy és...
Ne kötözköggyél sehovase!
Neked semmise sikerült hé,, semmise!
Ugye azt tudod, hogy az éremnek van harmadik oldala is? :)
Én is csak az éveim számára panaszkodhatok.
A nyugdíjas évek sajnos már a B-oldal zenéje nekem is..-))
Villanymérnök. Nyögdíjas. Bár nincs okom panaszkodni, legfeljebb az évek számára.
Na jó, de akkor mi lett belőled?
Én meg tűzoltó, katona, meg vadakat terelő juhász... szerencsére egyik sem sikerült.
Én kukás akartam lenni, aztán az sem sikerült.
ehhh, szar ez az élet..-)
Ha fiatal vagy és találsz valakit, aki eltart a szolgáltatásaidért, és ha neked tökmindegy ki az, csak dolgozni ne kelljen, akkor legyél az.
Hajrá 😉
Egy ügyes, okos, szemrevaló selyemfiúra óriási a kereslet. Nők és férfiak körében is.
Technical data and user manual?
Igaz is! Mutasd mivel akarsz hódítani. :P
Láttad a Netflixen a Toy boy-t ? ugye te is úgy nézel ki, mint a filmbeli fiúk; csak úgy éri meg.
Amugy hajra ilyen tervekkel! En nem is mondok semmi rosszat, csak ugye kevesen maradnak talpon.
En nokkel is szivesen osszefekszek. Hmmm?;D
XD
Nálam gyakorolhatsz,pénzt nem kapsz, de figyelmet annál inkább, szex nem garantált, mert fiú vagy! :P :DD
HAJRÁ!!!!!!👍 Jól fizetnek érte állítólag!!!😄
Nem rossz! Tedd oda magad.
Van egy ismerősöm, lehet, hogy téged keres! Bélának hívják. Érdekel a címe?
További ajánlott fórumok: