Segítsetek tanácsokkal ha tudtok. (beszélgetés)
lehet valami vírus+a fog együtt.. hasmenés is van ugye:S
Jobbulást!
Jó éjt!
jó,a tanács az ne hagyd annyiba!:)
jobban van a kicsi?
figyeljed...igen,de ha több napig lázas akkor mutasd meg megint,vagy másik orvosnak,azért aggódom a gyermekedért,mert a láz miatt most hallottam egy tragédiát..és én félek már az ilyenektől is..
remélem hamar felépül!puszi
Én meg arra gondolok a láz miatt vizsgáltasd ki rendesen...!!!
Nem biztos,hogy a foga..lehet ezer más baj...
Nézesd meg nem árt az óvatosság...ebben ne a fórumra alapozz,az itteni véleményekre...mert csak az orvos mondhat biztosat!
Hirtelen 2 ok jut eszembe.
1. Fogzik. Ez indokolná a lázat és kipirosodott popsit is (már, ha megy a hasa...)
2. 3 napos láz. Mindenféle indok nélkül felmegy a láz, néha egész magasra. Lehet, hogy valamilyen fertőzéssel találkozott, amit a szervezete így reagál le.
Mi nemrég estünk át ezen a 24 hónapos lánykámmal. Csak láza volt és semmi más...
Ha a popsi kipirosodik, én a következőt szoktam csinálni:
- nagyon sokszor tisztába teszem, és amennyit lehet levegőztetem a fenekét. Pelenka alátét a feneke alá, és valamivel elvonni a figyelmét, hogy nyugton maradjon egy rövid időre. Ha mégis elmászkál, nem kell kétségbeesni egy kis pisitől... :-)
- letisztítás után szárítani (nem törölni) fújással, vagy legyezéssel, majd jó vastagon bekenni krémmel (a bőrgyógyászok a szívükhöz kapnak ilyenkor, de nálunk ez bevált)
- váltogatni a krémeket, hátha valamelyik jobban használ. Mi Bepantent, Sudocremet és Gabi popsikrémet váltogattunk.
- amikor nagyon ki volt csípve, nem fürdettük este, csak lemosdattuk a csapnál. Egy kis mosdókrémet tettem a kezemre és langyos vízzel azzal mostam le a fenekét, míg a férjem tartotta.
Gyors gyógyulást kívánok! :-)
További ajánlott fórumok:
- Öltözködési tanácsokat szeretnék kérni Tőletek. Hogy én is jó tanácsokkal láthassam el a menyemet, ha szükséges. (folyt.)
- Barátnőmnek segíteni szeretnék jó tanácsokkal
- Hitellel kapcsolatos probléma, kérlek segítsetek tanácsokkal!
- Utazás kisbabával - segítsetek praktikus tanácsokkal, kérlek!
- Ki szeretnénk menni a bécsi karácsonyi vásárra saját autóval.Tudtok segíteni hasznos tanácsokkal?Pl. hol érdemes hagyni az autót stb.
- Kolbásztökből mit lehet késziteni? Tanácsokkal segitsetek.