Segítsetek postázással/futárszolgálattal kapcsolatban (beszélgetés)
Sziasztok!
Tudtok segíteni?Mennyiért visz el futár szolgálat egy 6kg-os babakocsit és kb 2 kg ruhát?
Illetve melyiket ajánljátok?köszönöm
Na hozzánk eljött a futár, és tesóm vette át a csomagot, mert én nem voltam otthon. Ez a gls-nél volt, viszont a dhl-nél csak személyesen lehet átvenni.
??? Még mindig senki?
Szomorú vagyok.....
Úgy látom ketten maradtunk ezzel a gonddal....de a remény hal meg utoljára :)
Ez engem is érdekelne, illetve az is, hogy mi van, ha egyikünk sincs otthon?????
Sziasztok!
Olyan gondban lennék, hogy rendeltem a netről és futár fogja kihozni hétfőm...no de...lesz egy kis elfoglaltságom a délelőtt így nem tudok itthon lenni. Buta kérdés, de nem tudom rá a választ: A párom is átveheti a nevemre szóló csomagot?
Köszi előre is!
Sziasztok!
Tudna nekem valaki abban segíteni, hogy ha egy internetes aukción vásároltam egy tárgyat, amit futárszolgálat szállít ki, honnan fogom tudni, hogy mikor érkezik? Kértem az eladót, hogy adja meg a számomat a futárnak, hogy egyeztessünk időpontot. Nem tudja valaki, hogy ez lehetséges-e, illetve hogy működik? Ja és mi van akkor, ha nem vagyunk otthon, amikor jön a futár? Hogy vehetjük át a terméket? Köszi szépen, nagyon fontos lenne, hogy valaki válaszoljon!
Én most jártam meg velük,hazudoznak össze-vissza, elérhetetlenek és nagyon ostobák! A június 23-án vásárolt árut, tegnap kaptam meg, 3 napos telefonálgatás és anyázás után!!!
Hát megérdeklődöm, hátha.
szerintem a futárszolgálatok a csomagolásban is tudnak segiteni, bár kitudja.
Gondoltam a vatera futárszolgálatára is, nem tűnik drágának.
Értem. Köszönöm a hozzászólásokat. A legnagyobb gondban a csomagolással vagyok. :S Mert nincs ilyen dobozom, mert nem is tudom, hogy mekkorába férne bele. :S Azért lenne fontos megtudnom, hogy milyen árak mellett működik, mert előre utalással fizetnének és nagyjából pontos összeget kell mondanom.
ha googleban rákeresel, hogy futárszolgálat, ott kidob egyet, aki legolcsobbnak hirdeti magát, van kalkulátor, árlista, online rendelés
Igen, postán én is addig találtam csak, de gondoltam hátha rossz helyen kerestem.
Van egy olyan, hogy futárszolgálat.lap.hu Itt tudsz nézni árakat, vannak különbségek. Rákereshetsz utána, hogy melyik merre szállít, írhatsz nekik e-mailt.
hát gondolom felhivod oket, mondjuk a DHL-t, én azt ismerem, és megbeszéled velük az árakat, meg hogy hogy nézne ki a dolog. tuti nem vészesen drága, nagyon terjed már a futárszolgálat.
Postán azt hiszem csak 30 kg-ig vállalják. Futárszolgálatnál pedig szinte bármit teljesítenek.
[link]
Szeretnék futárszolgálaton vagy postán keresztül küldeni egy evezőpadot, ami kb. 45-55 kg.
Hogyan oldható meg?
További ajánlott fórumok: