Segítsetek, nem tudom mit tegyek, mindig mindent elszúrok! (beszélgetés)
Átjött egy másik fórumba.. annyi történt eddig vele, hogy kibékült a ffazonnal, vissza is ment hozzá, csak a másnao reggelen Anna nem kicsit bedurcizott, és a srác újfent felvette azt a bizonyos hétmérföldest..
Na, azóta már nem válaszol ott sem.. Úgy h lost..
Próbálj (ne holnaptól, hanem már mától) lazább lenni. Ne csinálj úgy, mintha nem történtek volna meg dolgok, de tégy azért és érezze ezt ő is, hogy változol/változtál. :) Ezen azért lehet idővel túl lépni, mert az egész egy butaság. Tudom miért olyan nehéz neked, de koncentrálj másra. Nézz meg pár filmet, érezd jól magad, s ne légy állandóan a nyakán. Majd ha újra beszéltek, mondd el higgadtan(!) az érzéseidet, hogy ez a te problémád, de szeretnéd, ha még türelmes lenne, mert ez nem az ő hibája.
Tudod apránként, majd a mély vízbe, ahogy írtam...
A többi meg csak rajtad múlik, és próbáld kerülni a megjegyzéseket, mert az csak segíteni fog a lelkednek, hogy tudod türtőztetni magadat. ;)
Még egy gondolat:
Azért az elég nagy szám, amikor láthatóan komolyra szeretné fűzni a férfi veled a viszonyt és őszintén képes azt mondani, hogy majd szeretne tőled gyermeket. Ha nem is most, de hónapok múlva akár, ...stb.
Én is most fasírtban vagyok az én Párommal. Ezek szerint ez olyan női vonás, hogy mindig reménykedünk velük kapcsolatban. Vasárnap volt egy balhé, kedden, 17-én (fontos dátum) már nem bírtam, és muszáj volt beszélnünk. De nem léptünk sokat előre, mert nagyon megrázták a történtek. Ami érthető is. Megegyeztünk, hogy kicsit külön leszünk, nyugalomban, gondolkodunk. Ehhez tartván magam, megint csak egy ideig bírtam, de tegnap délután már kerestem, és vasárnap találkozunk.
Nem hiszem, hogy igaza van a barátnődnek. Ez - mivel hasonló az esetünk - csak a te problémád, és nem lehet hibáztatni a pasit érte. Mert végül is ártatlan az ügyben, nem? :) Ezt magadban kell megoldanod, és változtatnod, mert érthető, hogy időt kér és nem ő lesz a nyámnyila ettől.
:)
Én a barátságotokra gondoltam..
Mert ilyen felelőtlen kijelentést csak egy nagyon éretlen és megbizhatatlan ember tesz.
no látod, ilyen véleményt csak arról az emberről mondunk, akit nagyon-nagyon ismerünk.
Mert egy okos ember sosem fogad el egyoldalu véleményt, csak olyat amiben mind a két oldalt ismeri az aki a véleményét mondja.
További ajánlott fórumok:
- A törölközőket egyszerűen nem tudom jó illatúra mosni. Már sok mindent kipróbáltam. Mit tegyek?
- Anyósom nem hagyja, hogy úgy neveljem a lányom, ahogy szeretném. Mindent megenged neki amit én nem. Mit tegyek?
- 1 hónapos babámnak székrekedése van, sok mindent kipróbáltunk már, de semmi sem hat, kezdek pánikolni, mit tegyek?
- Tegyek fel mindent egy lapra és kisértsem a múltat, vagy hagyjak mindent úgy ahogy, jelen pillanatban van?
- Mit tegyek, ha a gépemen a "c" meghajtón nincs hely? Már ami létezik, mindent töröltem, mégsincs szabad hely, csak 640 mb!
- Kislányom mindent kihány, nem marad meg benne még a tea sem, félek hogy ki ne száradjon. Mit tegyek?