Segítsetek! Másfél éves kisfiam kb.2 hete evés előtt, ahogy a konyhába belépünk elkezd öklenezni és hányni.Mi lehet az oka? (tudásbázis kérdés)
A hűtő néha azárt áraszt kellemetlen szagot mert magas hőfokra van állítva. Esetleg nézd meg azzal mi a helyzet.
Előfordulhat, hogy a kisfiadnak sokkal jobb a szaglása mint az átlagos embernek (az én lányom is ilyen).
Szia!
Azért, ha máskor is gyakran hány, nem ártana megnézetni gasztroenterológussal.
Hát nem tudom, ma az előszobában evett és ott nem hányt. Az anyósom -aki szombaton volt nálunk-azt mondta, hogy érez vmi fura, savanyú szagot a konyhában-nem tudta megmondani, hogy mi az, de én nem érzek semmit.Lehet hogy a kisfiam is ezt érzi?Talán a hűtő szaga, ahogy kinyitom?
Remélem, hogy nem lelki baj...
Az első esetre sajnos nem emlékszem, mert amúgy is gyakran hány, a darabos ennivalótól még előfordul, meg néha "túleszi " magát.
Lehet, hogy csak tenyleg az van, hogy tortent vele valami ott, valami rossz emlek, valami szag, ami kivaltja. Az elso esetre nem emlekszel, hogy tortent, mit ehetett?
Nem megijesztesnek mondom, de az is lehet, hogy mas problema all a haterrben, lelki. Akkor viszont szakembert kellen kerdezned. Allhat a hatterben kudarc, sikertelenseg, felelem, elegedetlenkedes, apahoz fuzodo kapcsolat. Jo mondas az, hogy nem tudja "megemeszteni", "nem veszi be a gyomra"
Evés előtt hány? mit hány ki?
Próbáld meg megvárni, amíg enni kér...
AZ biztos , hogy valami nem stimmel. Nem hiszem, a foga miatt hányna.
Én arra gondolok, valami történhetett a konyhában vele, ami nem tetszett, az evéssel kapcsolatban.
Próbáld meg máshol etetni, más helységben, vajon arra hogy reagál?
További ajánlott fórumok:
- Egy nő legyen szajha az ágyban, tündér a konyhában, úrinő a társaságban-Ti nem unjátok még?
- Tárolás a konyhában
- Háziasszonyok segítsetek! A konyhába mit szerezzek be, ami feltétlenül szükséges a mindennapi főzéshez?
- Kicserélnék pár alapanyagot a konyhában az egészségesebb életmódért. Mit ajánlatok?
- Szerintetek konyhába, hagyományos függöny, vagy szalagfüggöny előnyösebb?
- Mit tehetek télen a konyhában lévő ételszag ellen?