Egy nő legyen szajha az ágyban, tündér a konyhában, úrinő a társaságban-Ti nem unjátok még? (beszélgetés)
Igen, a Te hozzászólásoddal.:)
az lehet hogy te nye ponyemájes de ja ponyemájú és nagyon is.
dászvidányijá bratanki,ez lehet nem ruszkiul van hanem polákul de gánc ziher.
:D ...nem.
Miért? Kellene?
élet 60 fölött.. :D
Sorry. :D
de azért ez az úrinő dolog elég unalmas lehet:) persze mindig úgy van az ember, hogy ráérez a másikra, és tudja mit akar, előfordul, hogy tényleg gyengéd szerelemre vágyik a férj/férfi, de általában nem ;D
tudjon hallgatni?:) amikor az ukránokkal üzletelsz?:):D
Modosítanék :
Az ágyban legyen figyelmes úrinő
a konyhában szakember
a társaságban, tudjon hallgatni is.
Mi történt?
És hogy vagytok most?
Sziasztok! Én is tapasztalom ezeket az elvárásokat. Nálunk úgy nézett ki, mikor összejöttünk nekem volt már egy kis fiam. Itthon mostam, főztem, takarítottam, ahogy azt kell. Apa meg dolgozott. Plusz munkának megkaptam a fél oldalára béna apósom, akit szintén nekem kellett ápolni. Nem is volt gondom ezzel, amig dolgozott a párom. Csak mikor már nem volt munka, ez ugyan úgy mind az én dolgom volt csak mellé lett még egy gyerek. Rengeteget veszekedtem vele. Útólag kiderül, hogy állítólag ő depressziós, hogy nincs munka és ezért nem segített itthon, de ha valaki hívta segítségnek akkor rohant. Nem csinált szinte semmit. Néha volt, hogy főzött vagy elmosogatott, kb. 2 hetente egyszer. A veszekedéseim meg mindig annak tudta, hoyg rossz napom van. Velem is kb. csak annyit törődött, hogy heti pár alkalommal együtt voltunk és ennyi. Nem rég történt egy-s más, ami talán helyre rázta, de majd meglátom még pár hét elteltével.
Bocsika kicsit hosszúra sikerült. Remélem átlátjátok, mostanában nem vagyok valami nagy fogalmazó. :)
Fel van háborodva? Hol él ez?
Nem éri meg.
Ooh igen, penzert baaarmit!:DDD
De ez most komoly, hogy mindenkinek ez lett a fixa ideaja? Hova tart a vilag??:)
Felőlem az előszobában is...
De az embör mög bírgya pénztárcával! Úgy illik!:)))))