Segítsetek! Kifolyik a pénz a kezemből! (beszélgetés)
Van ez így!
Maradt azért belőle?
:((((
a fincsi ebéd
:((((
azelőtt én is csak úgy vásárolgattam,lista nélkül.
sokkal többet vesz úgy az ember
Húúúú baszus kulcs!!!!!!
Ráraktam a mosógépre a most készült bolognait és centrizett. . . .
ÁÁÁÁÁÁ, leesett a földre az egész:-((((((
Most mostam fel hipos vízzel.
A nagyát összeszedtem, remélem még ehető.
Oda lett 1200 ftos kaja:-(((
nesze neked spórólás
De még milyen nagy,ha az ember még nézelődik is.Meglát valami akciósat,és azt gondolja milyen jó áron van most és meg kell venni,mert olcsó,azt közben szükségem nincs rá,de jó áron volt.
Legnagyobb a kísértés amikor bemegyek az 1 eurósba,na ott nehéz megállni,hogy ne vásároljam fel az egész boltot,csak azt amiért mentem.
Így van.Én úgy csinálom hogy megírom előre mit akarok főzni egy lapra,aztán leírom mit kell hozzá venni,és felírom még ami kell még,pl.felvágott,tej,ücsi...
Amíg vásárlok csak a listámat nézzem és ha kész rohanok a kaszához,nehogy kísértésbe essek és mást is vegyek.
Sziasztok!
Időhiányban szenvedek!
Mindenképpen fontos lesz megtervezni, már csak azért is mert diétáznom kell és ez ebben is segít majd.
Próbálom magam összeszedni!
Csalad kedvenc kajai?
Amikor a menut tervezed, vedd figyelembe hogy kis adagok ellenere is mindig van maradek, ezert nem kell minden napra uj kaja hanem 3 naponta egy maradekos nap.
Pl nalunk van olyan hogy egyikunk husit eszik masik tesztat felmelegitve, de ha mondjuk nagyobb adag paradicsomos tesztat keszitesz akkor lehet belole rakott teszta vagy tesztalepeny, a rizsbol szinten lehet felfujt.
A menuben sokan azt nem szeretik hogy esetleg pont azon a napon nincs kedvuk pont azt enni ami fel lett irva ezert rugalmas legyen, szoval csak kedvenc kajakbol alljon es mivel gyesen is vagy, van ido hogy ne fozd meg az egeszet.
Abbol is indulj ki ami mar van otthon, eloszor eld fel az egeszet, abbol talalj ki, igy minel kevesebbet kell melle megvenni.
:)))))
Az enyem meg olyan hogyha ellopnak, orulnenek hogy milyen jo vaskos, aztan kinyitjak es tele van blokkokkal (amiket mindig orizgetek, hatha vissza kell vinni valamit) :PPP
Ugyes vagy:)
Ha olvastad a naplom, en is regen elb.tam a penzt de sokszor meg olyankor is amikor joszandek vezerelt, szoval nem pazaroltam en csak figyelmetlensegbol kifolyott. De en is ugy gondolom hogy mindenki a maga szerencsejenek a kovacsa, a hibakbol tanulunk:)
hát igen:a pénztárcám olyan,mint a hagyma...
ha kinyitom sírok.
Neked nem jár kompenzáció?
Az én uram lassan 5 éve nem kapott fizetésemelést,de most keresett másik munkahelyet,ahol napi 400 ft-tal kap többet.
Nem sok,de havi szintem jól jön.
És mit tudunk csinálni?
Sztájkoljunk?Aztán mehetünk a fogdába!
Teljesen hiába vannak a tüntetések,úgy is az lesz,amit ők fent akarnak.
Lásd a magánnyugdíjpénztárt.Aki szerette volna megtartani a pénzét,attól is elvették.És mit tudtunk csinálni?Semmit!
További ajánlott fórumok:
- Kinek mi a véleménye Apple laptopokról, MacBook.stb? Megéri az árát, vagy annyi pénzért jobbat is lehet kapni? Segítsetek!
- Hogyan tudassam egy orvossal, hogy nekem nincsen pénzem magánúton eljárogatni hozzá? Kérlek segitsetek.
- Minden éjszaka folyamatosan el van zsibbadva a bal karom és egész reggel olyan gyenge hogy minden kiesik a kezemből, mitől lehet ez?
- Aktus után minden kifolyik! Így még lehet baba?
- Valahol kifolyik a víz a mosógépemből, minden eláztatott. Mit tegyek?
- A gyulladástól kifakadt fülből milyen a váladék(hogy néz ki) ami kifolyik?