Segítsetek ki hogy készíti a fekete erdő tortát? (tudásbázis)
Megsütök 24 cm tortaformában kakaós piskótát. Egy vaníliás pudingot megfőzök 3 dl meggylében, amibe 1 vaníliás cukrot és ízlés szerint cukrot tettem, majd ha kész a puding, még melegen belekeverem a meggyet és kihűtöm. 5 dl tejszínt habbá verek. 2 dl tejfölbe keverek 2 vaníliás cukrot és ízlés szerint cukrot, majd a felvert tejszínbe keverem. A piskótát 3 részre vágom. Az alsó lapra visszacsatolom a karimát, majd megkenem a meggyes-pudingos krémmel, beteszem a hűtőbe egy kicsit dermedni, utána megkenem a krém 1/3-ával, ráteszem a másik lapot, megint hűtő, utána jöhet egy pici tejszínes krém, amire összetört csokis ostyarudakat teszek(én 1 dobozzal szoktam, Lidl-ben, Aldi-ban kapható), majd jöhet a megmaradt krém 2/3-a, legvégül befedjük a harmadik piskótával. A megmaradt krémmel és felvert tejszínnel díszítjük. A tejszínhez vagy habfixálót vagy zselatint használok, ha növényi a tejszín, akkor nem kell semmi fixáló hozzá.
Remélem érthető a leírás!
Remélem érthető a leírás.
Írd be itt a Hoxán a keresőbe,hogy fekete erdő torta,és egy csomó változat van.:
PL:
Feketeerdő torta
Feketeerdő torta 2.
Feketeerdő Torta bolondosan
Feketeerdő torta diétás
Feketeerdő torta diétásan
Feketeerdő torta egyszerűen
Feketeerdő tortám
Piskótás Feketeerdő torta