Segítsetek : Hogyan készül az isler tésztája? (tudásbázis)
8. gevi1931
2012. okt. 12. 21:53
60 dkg liszt 40 dkg margarin, 20 dkg cukor 1 tojás sárgája. 1 órát a hőtőbe és vékonyra nyujtani szaggatni, és sütni.
7. primula35
2010. febr. 1. 20:10
A lényeg, hogy hűtőben kell pihentetni 1-2 órát
a tésztát, hú, meg is éheztem rá (((-:
6. mama_gold
2010. febr. 1. 20:08
5. Anyagi
2010. febr. 1. 20:08
Nagyon szeretem a bolti islert, de nem tudok hasonlót sem készíteni!
Anyukám annak idején rántás tésztának hívta, és valóban, olyan, mintha nem lenne benne pl tojás, csak liszt, cukor meg zsír.
Ha valaki tud segíteni, nagyon megköszönöm !!!
4. c0c88e77c0
2010. febr. 1. 20:07
3. Kima21
2010. febr. 1. 20:07
nekem van 1 jo receptem...mindjárt elkuldöm...pont tegnap csináltam én is:)
2. tiata
2010. febr. 1. 20:07
Én úgy tudom,hogy liszt,fele a zsíradék(margarin,vaj),és a zsíradék fele a cukor.Tehát,pl.:50dkg liszt,25 dkg margarin,12.5 dkg cukor.
1. Anyagi
2010. febr. 1. 20:05
Segítsetek : Hogyan készül az isler tésztája?
További ajánlott fórumok:
- Túl sok vajat tettem az almás rétes tésztájába, mit csináljak vele?
- Miért nem kel meg a fánk tésztája?
- Miért nem kell tenni a torták tésztájába sütőport?
- Miért kell a mézes krémes tésztáját a sütő hátlapján sütni?
- Miért törik a kókusztekercs barna kekszes tésztája nyújtás közben? Nem tudom kinyújtani, mit lehet vele csinálni?
- Hogyan készül a fatörzs torta tésztája?