Segítsetek : Hogyan készül az isler tésztája? (tudásbázis)
A lényeg, hogy hűtőben kell pihentetni 1-2 órát
a tésztát, hú, meg is éheztem rá (((-:
Nagyon szeretem a bolti islert, de nem tudok hasonlót sem készíteni!
Anyukám annak idején rántás tésztának hívta, és valóban, olyan, mintha nem lenne benne pl tojás, csak liszt, cukor meg zsír.
Ha valaki tud segíteni, nagyon megköszönöm !!!
További ajánlott fórumok:
- Túl sok vajat tettem az almás rétes tésztájába, mit csináljak vele?
- Miért nem kel meg a fánk tésztája?
- Miért nem kell tenni a torták tésztájába sütőport?
- Miért kell a mézes krémes tésztáját a sütő hátlapján sütni?
- Miért törik a kókusztekercs barna kekszes tésztája nyújtás közben? Nem tudom kinyújtani, mit lehet vele csinálni?
- Hogyan készül a fatörzs torta tésztája?