Segítsetek! Háttérképet keresek valami jó pasiról. Hol találok? (tudásbázis)
Nyaralni voltunk azért nem írtam!
Képzeljétek egyik este más háttérképet találtam a gépemen. Néztem az övét azon is egy szép táj volt a pucsítós csajok helyett!! Naaaa?
Na csajok, mgcsináltam!
Tegnap este amikor meglátta, csak hümmögött, hogy micsoda új hátterem van. Ma már megkérdezte, hogy meddig akarom ezt meghagyni? Mert hát, ha jön valaki és meglátja, mit szól? Kérdeztem tőle, hogy az ő csajaihoz mit szólnak a kuncsaftok, (az övé a műhelyben van) de nem válaszolt én meg jót nevetek rajta!
Szerintem csak egyszerüen másold be valamelyik mappába a képet. Utána ha rámész, a jobb oldali egérgomra kattintva kiválasztod, hogy "beállítás asztali háttérképként" és kész.
Egyébként szerintem ő a legtutibb hapsi:
Jobb gombbal a következő lehetőségekk vannak:
Kép megnyitása új lapon
Kép megnyitása új ablakban
Kép megnyitása inkognitóablakban
Link mentése
Link címének másolása
Kép mentése másként
Kép url-ének másolása
Kép megnyitás új lapon
Elem megtekintés
Nincs ilyen lehetőség.(Ezt még én is tudnám!)
sexy Man wallpaper-ezen találtam.
Jaj már te, mért nem a párod fotóját teszed ki? :D
Csinálj egy ilyen volt-ilyen lett típusú háttérképet, azt biztos díjazza majd. ;))
Húú jók vannak!
Ok lehet, hogy nem hiszitek, hogy ennyire béna vagyok! Ha megvan a kép amit szeretnék hogyan tovább?
Menj el fotóshoz csináltatni fotókat fiúkkal, és azt tedd be :)
Ne vedd a lelkedre, habár azt sem értem ha tudja hogy neked rossz akkor miért csinálja? :(
Amúgy nincs korhoz kötve hogy kit zavar kit nem, ez embertípus függő.
További ajánlott fórumok:
- Milyen háttérképed van most?
- Mi a háttérképed a telódon?
- Mi a mobilodon a háttérképed?
- Amiota ratelepitettek a Windows Vistat a gepemre az ablakom atlatszo, a megnyitok egy oldalt akkor latom a hatterkepet.
- Már nem a gyerekem a háttérképem a telefonon. Lecseréltem a...
- Hogyan tudom megváltoztatni a háttérképet a gépemen?