Már nem a gyerekem a háttérképem a telefonon. Lecseréltem a... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Onlie kapcsolattal rendelkező eszközre feltöltött kép gyakorlatilag a neten van potenciálisan, szabad préda formájában. Ezért eleve nem is használnám.
Minden netre kiekrült fénykép 15 perc alatt kerüla darknetre. Ott pedig minden van, amit nem akar senki a családja közelében tudni.
Ha pedig ez volt a kérése, akkor jól tetted.
Gyerekem ugyan nincs,de se telefonra,se tabletre,se a laptopom monitorjára nem állítok be családi fotót, páromról fotót.Ahogy a házunkban sem raknék ki a falra családi képeket.Egyedül a dolgozószobámban van a komódomon két kisgyerekkori kép rólunk, meg egy kép amin a testvéremmel vagyok.
Valahogy ebben szocializálódtam, otthon sem voltak kirakva fényképek, es mióta anyu használ mobilt, ő sem állít be minket háttérnek...
Pedig személy szerint nagyon-nagyon szeretek régi családi képeket nézegetni, és a hozzájuk kapcsolódó történeteket hallgatni.
Hány éves ez a gyerek, aki ezt kéri? Mondjuk ha egy bilin ülő gyerek szerepelt rajta megértem.
Egyébként nekem sosem volt a gyerek a háttérképem, igaz, mikor pici volt még telefon sem volt, amin háttérkép lett volna :DDDDDDDDD
További ajánlott fórumok:
- Milyen háttérkép van a monitorodon?
- Miért hívogat a pasi telefonon?
- Te mit tennél, ha a párod azon kapod, egy idegen nővel szerelmes üzeneteket vált a neten? Ill. smsezgetnek telefonon?
- Zaklatás telefonon
- Ha lakást bérelek, van jogom lecseréltetni a zárat, hogy a tulaj esetleg ne kutakodjon amikor nem vagyok otthon?!
- Ma már meg lehet nézni az interneten, hogy az Allianz mennyi reálhozamot fizet vagy csak telefonon mondják meg?