Segítsetek a Jónás nap kiszámításában! (beszélgetős fórum)
Hahó van még itt valaki? egy kis segitségre lenne szükségem kitöltöttem az astro.com-on található jónás napos-t de nem tudom értelmezni segítetek? ez a linkje [link]
aki tudja értelmezni kérlek irja meg priviben
hello! Kicsit megváltozott az oldal, de meg lehet találni. az oldalon a free horoscope -ra kell kattintani. Utána a horoscope drawings& calculationst. Azután extended chart selection, majd a 3 közül: special charts. Ha ez megvan, akkor alatta görgesd le a menüt, és válaszd a legalsót, a lunar phases fertilityt. Alatta kell beállítani, hogy mikortól szeretnéd, és amikor átugrik a következőre, akkor a guestként tudsz klikkelni a felső részen. Utána meg kéri a születési dátumot, nevet, nemet, helyet, stb.
Remélem érhető volt. Ha nem egyértelmű, akkor kérdezz majd.
Szia!
Van egy holdnaptár című cikk, annak keress utána itt a hoxán, rengeteg segítséget találsz hozzá!
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni? Nemrég ment el a pici babám sajnos.:( De valószínű, hogy a Jónás napomon fogant. Én anno kiszámoltam az astro.commal a napjaimat, de azon nem tűnteti fel a rizikófaktorokat. Ezt hol tudom megnézni? Vagy hol tudnám kiszámolni úgy a napjaimat, hogy ezt is csatolja?
Így utólag érdekelne, hogy hányas faktort adott a fogamzás napjára.
Sok helyen azt is olvastam, hogy ami a neten van naptár az nem is valós. Tudtok nekem segíteni?
Sziasztok!
A barátnőmék 7 hónapig próbálkoztak sikertelenül. pedig ovulációs tesztet is használtak.
Kiszámoltuk a jónás napot az astro.com segítségével. A következő mentruációja már nem jött meg!!!!!
Most 11 hetes kismama!!!!
hello! az astro.com oldalon lehet kiszámolni, de az angol oldal. ebben a fórumban, vagy hasonlóban le van írva a menete.
Születési dátum, óra, prec, és hely kell hozzá.
Mindegy, nekem egyelore jo a netes naptar is!:) ugyis megprobalunk legalabb 2naponta egyutt lenni, majdcsak ugyesek lesznek a kiskrapekok:)))
23ezer ft nekem sok egy naptarert!!!
en most szamoltam eloszor J napot, kivancsi vagyok..
Sziasztok!
Én úgy tudom törölték az actro.com oldal+luminarcos ahonnan ki lehetett számolni vagy már visszaállították???
Szia!
Én is olvastam! De akkor hogy lehet kiszámolni???
Sziasztok!
Már lassan 5. hónapja próbálkozunk, de semmi eredménye! Teljesen el vagyok keseredve!
Segítsetek!!!
Valaki számolja ki nekem a Jónás módszerrel a megfelelő napot!!! Lééégysziiiii!
1976.07.10. 14óra 45perc Budapest
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Vki ki tudná nekem számolni a Jónás napjaimat?
1983.03.18-án születtem hajnal 4 óra körül.
Előre is köszönöm és mindenkinek sok sikert a babákhoz!
Sziasztok!
Mennyire kell komolyan venni a rizikófaktor nagyságát? Vagy a saját Jónás-napodon csak egészséges kisbabád foganhat?
Sziasztok!
Remélem, jár még erre valaki.
Tudnátok segíteni kiszámolni a Jónás napjaimat?
Hali!
Elvileg tudok Nektek segíteni, de kell hozzá a pontos szül. év, hónap, nap, óra, perc. :)
További ajánlott fórumok:
- Hogy kell a Jónás-módszert kiszámítani?
- Axa biztosító reál hozam kiszámítása
- Gyed alatt összgyűlt szabadság kiszámításához keresem a jogszabályt. Hol nézzem meg?
- Ha a terhesség alatt táppénzen vagyok, akkor a gyed kiszámításakor a táppénz 70%-át kapom, vagy az eredeti fizetésem 70%-át?
- Táppénz kiszámításához szeretnék segítséget kérni
- Segítséget kérnék GYED kiszámításához!