Hogy kell a Jónás-módszert kiszámítani? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok!
Sikerült már valakinek összehasonlítani az "eredeti" dr pánszky gyula által készített naptárat, az ingyenesen kiszámíthatóval? Érdemes kifizetni 23ezer forintot egy "valódi" számításért, vagy teljesen megegyezik a neten letölthetővel?
Szia Lucifer 93!!!
Kérlek segits kiszámolni a Jónás naptárt, mi kell hozzá?Köszönettel
sziasztok! tud nekem valaki segiteni kiszámolni a jónás napjaim?
1983.okt.3án születtem balassagyarmaton
hétfő reggel 8 órakor
utolsó mensi nemtduom kell e. de júni17. ( kiváncsi vagyok mit ír:) )
előre is köszi!
Sziasztok!
Ezt a programot töltsétek le a gépetekre!Nagyon egyszerűen használható!
Magyar nyelvű!!!
Sok sikert hozzá!
Sziasztok!
A riziko factort hogy kell kiszamitani??/ a tobbi sikerult.
Sziasztok!
Látom ugyan, hogy itt pár hónapja nem volt már látogató, de reménykedem benne, hogy valaki nekem is tud segíteni a számolásban.
Nevem: Sziklai Katalin, születtem: Budapest, 1973.08.07., 21 óra magasságában ...
Előre is köszönöm, ha valamelyikőtök tud segíteni! Szép napokat mindenkinek!
Sziasztok!
Ki tudnátok nekem számolni a Jónás-napjaimat rizikófaktorral együtt? Az astro.com-on nincs feltüntetve és a másik oldalra nem tudok belépni. 1985. január 6-án születtem 14 órakor, Salonta, Románia. Úgy láttam, hogy Are sokaknak segített, remélem, hogy nekem is meg tudod nézni.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Legyetek szivesek segiteniNem tudom kiszámolni a jonás naptárral az optimális napot a fogantatásra.
Gyula 1962.03.28 ora percet nem tudok.köszönöm
Sziasztok!
Remélem, itt van valaki, aki tud nekem is segíteni, a másik fórum elég lapos.
A Jónás napjaimra lennék kíváncsi én is!
Szia!
Nagyon szépen köszönöm. Irok privát üzit
Szia!
Sógornőmnek kellene a számítás.Légyszi segíts...
1967.06.28.Kaposvár 15:20
Köszönöm.
Szia!
Ha gondolod én segítek.
Sziasztok!
Már nagyon rég voltam ezen az oldalon valaki segitene nekem kiszámolni a J-napot
Sziasztok!
Lenne egy kérésem valaki segítene kiszámítani a Jónásnapjaimat?1973 06 20-án Miskolcon születtem kb 14ó-kor 3 éve nem jön össze s baba de ebben bízom hogy segít.Előre is köszönöm
Sziasztok!
Állítólag a vérzéstől számított 15. napot kell figyelembe venni a zöld napok meghatározásakor. Nos, ez függeteln a ciklus hossztól? Annak is a 15. nap a mérvadó, akinek 30 napos a ciklusa, és annak is akinek 24-25? Nekem általában 24-25. Azért ez nem mindegy. Köszi
Sziasztok!
Megköszönném, ha segítenétek kiszámítani a Jónás napjaimat!
1975.06.23.-án, 17.50-kor születtem Budapesten.
Azt tudom, hogy akkor telihold volt, de az órára és percre(amikor termékeny vagyok) illetve a rizikóra vonatkozólag nem találtam információkat!
Volna mégegy kérdésem:
Jól értem, hogy inkább Jónás-nap előtt egy nappal érdemes együtt lenni? Gondolom, a kiszámolt időkben már ott kell lenniük a "srácoknak", és úgy tudom, ez kb. egy nap. Jól tudom???
Köszönöm előre is!!!
További ajánlott fórumok:
- Axa biztosító reál hozam kiszámítása
- Segítsetek a Jónás nap kiszámításában!
- Tudja valaki pontosan, hogy kell kiszámítani a lakásfentartási támogatást?
- Hogy kell kiszámítani a képkeret méretét, ha 14, 5 cm-es a keret?
- Gyed és tgyás kiszámításánál a hétvégéket is figyelembe kell venni?
- Szabadságot hogy kell kiszámítani Tgyás, Gyed után?