Segítsetek! 3 hét alatt kéne tökéletesre/legalábbis tökéletesebbre formálnom az alakom! Hogyan? (tudásbázis)
szia!
Látom már régi a fórum,de azért nekem is leírod,milyen diétát ajánlasz?
Én 20.éve szeretném tökéletesíteni alakom...hogyan? ez egy jó kérdés.
Ma már tudom ,hogy nem a tökéletes alakra kell törekedni hanem a KI-SUGÁRZÁSODRA.Harmónia önmagaddal és mindig mosolyogni.
Ha jól érzed magad a bőrödben a világ is felfigyel rád!!
Most nézz tükörbe!!!!
Látod.. egy gyönyörű nő mosolyog vissza.
Ezután jöhet a torna!
Szerintem a fejedben kéne először is rendet tenni. Ha tényleg fontos neked, hogy jobban nézz ki a fellépéskor, akkor szedd magad össze és légy erős!!!! Ha tudod kérd meg anyudat is hogy ebben a 3 hétben kíméljen az olyan kajáktól amit nem kéne enned. Utána meg lehet meg is kedveled őket. Ha tényleg mozogsz mindennap akkor nincs gond!! Csak a kajára figyelj oda.
Szerintem a legfontosabbak (már mondjuk a lényeget leírták)
A reggeli a legfontosabb!! Úgy állítsd össze a reggelit. Én tudok egy nagyon egészséges és tápláló reggelit ami finom is, ha gondolod elküldöm privibe.
Aztán sok sok folyadék napi min 2 liter.
Fél liter zöld tea naponta( segít a fogyásban is)
Édességek, cukrok, zsiros ételek, tészták, fehér kenyerek..... Ezek mellőzése!! Sőt ha lehet majd nem teljes elhagyása!
Este 5-6 után már ne egyél semmit. Max ha nagyon éhes vagy akkor gyümit vagy ilyesmit.
Egyél sok gyümölcsöt, de főleg zöldséget!!
Sokszor egyél keveset! Napi 5-6 étkezés, de tényleg keveset!!! A gyomrodnak is sokkal jobb!
Próbálj meg mindennap egy időben enni, így megszokja a szervezeted, hogy mikor kap enni és nem raktároz el annyi zsírt.
És persze mozogj továbbra is :)
Nekem hirtelen ezek jutottak az eszembe :)
A felesleg is 3 hét alatt ugrott rád?
Arra figyelj oda, hogy nincs varázsdiéta.
Különben is, az az egészséges, ha havonta 4 kg-tól szabadulsz meg.
Egyél sok rostot, napi 4-5-ször zöldséget, gyümölcsöt, és igyál teákat.
Mellé szükség van a megfelelő vitaminok pótlására.
Nasi, szinezett löttyök, tartósított kaják elfelejtve.
Napi legalább 2 liter folyadék is dukál.
És torna.
Heti 3-4 edzés bőven elég (ennél többel túledzheted magadat, és nem lesz változás,na meg az izmoknak is kell pihenni), de sétálni tudsz pl. minden nap.
Ha nem vagyok indiszkrét, mi az, ami miatt 3 hét múlva "tökéletesnek" kell lenned? És miért nem jó, ha mondjuk egészségesebb vagy és fittebb?
A legtutibb amúgy meg az, hogy fogadd el önmagadat. Elcsépelt lehet számodra, de hidd el, ha önmagadat elfogadod, mások is elfogadnak téged! :)
Sok sikert kívánok Neked és egészséget!
Szia!
Kéne a magasságod a korod és a súlyod,és akkor megírom neked priviben a diétát,és meg tudom mondani ,hogy mennyit tudok legyűrni rólad ha betartod a három hetet...de hosszú távon persze nem ez a megoldás.De most ha ezeket elírod megcsinálom.
étrend, fegyelem.
HA betartasz egy napi 1200 kalóriás étrendet, ahol előre összeírtad, kiválogattad, mit fogsz aznap enni, és mozogsz napi 2x30 vagy 1x60 percet, akkor jó eséllyel 5 kilótól megszabadulhatsz, és sokkal jobban is fogod érezni magad.
DE nem lehet kólát, csipszet, tésztát, kenyeret, tejet, tejfölt, szalonnát meg pörköltöt meg cukrot meg ilyeneket enni, ezeket felejtsd el. Azt is elfelejtheted, hogy "ú ma anyu a kedvenc főzimet/palacsintámat" blabla csinálta, na csak egy kicsit eszem.
Szóval saját étrend, zöldségből, gyümölcsből, nincs menzánéves, házikosztevés, mekdonaldsz (ezektől nézel ki borzalmasan amúgy), aztán ha fegyelmezed magad és nem dugdosod a kezed ilyen kaják közelébe, meglesz az eredmény: plusz a ráfordítás, hogy a répát, salátát, retket, sovány joghurtot, csirkemellet stb is meg kell valakinek veni a közértben és megcsinálni.
na így ennyi dióhéjban.
nincs csodarecept, hogy hogy leszel jessica alba 21 nap alatt. Désolé.
Ez a legbutább ötlet amit adhatsz!
(bocs)
További ajánlott fórumok:
- Mi az ideális gyermekvállalás ideje, avagy örök harc a tökéletes élet után?
- Létezik olyan, hogy tökéletes nő?
- Ti nem unjátok a tökéletes test kultuszt?
- Tényleg olyan sok házasság tökéletes? És csak én vagyok ilyen béna?
- Hogyan NE legyünk tökéletes anyák
- Egy tökéletes kapcsolatból hirtelen kilép a párod...