Strokes inzulinos betegként 25000 Ft-ból élek és most sajnos egy végrehajtás miatt még ennek is a 33% elveszik segítségek kérek bármilyent jogit bármit nem tudom mi lesz így velem :'(
Szeretnék segítséget kérni. Nem pénzt csak a mindennapi élethez szükséges eszközöket használati tárgyakat melyek beszerzése nekünk nagyon megterhelő. Amire szükségünk lenne az mindenekelőtt egy jól működő kályha gáztűzhely szekrény es ami fontos a gyerekeimnek ruha ők 14 és 16 évesek fiuk bármilyen segítséget elfogadunk estlegesen amire nekünk nincs szükségünk azt tovább adjuk a környezetükben élő rászoruló családnak. Mindenkinek előre is köszönöm a segítséget
sziasztok ha valakinek lenne egy feleslegessé vált mosógépe azt megköszönném mert sajnos én nem tudom megvenni és nagy segítség lenne a 13hónapos kislányom mellé.Én csak ezt szertném a jézuskától.Ha valaki tud segíteni írjon nekem privibe
Pénzt szerintem nagyon ritka aki küld, de látom ott is van bármi másra szükség. És itt személyesen felveheti a kapcsolatot az érintettel, nem alapítványokon keresztül időpontra stb..
Én egyébként azért gondolom jobbnak ezt a vonalat, mert az emberek elég kétkedőek már a segítségkérőkkel kapcsolatban.
Egy sima nicknév mondhat bármit...persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy aki kér, az csaló, hanem azt, hogy több információ kell az embereknek arról, hogy hova kerül az adományuk.
Igen, és most ezzel mit szeretnél? Szervezel valamit vagy mi a célod a fórummal? Én ahol tudok, szoktam segíteni. Ruháimat mindig a vöröskeresztnek adom, ha például van élelmiszer gyűjtés az áruházban oda is vásárolok pluszban, meg ilyesmik.
Nálunk gyűjtés van amunkahelyen is, meg a suliban is, ahová járok.
Szerintem azért ilyenkor a legtöbb ember megmozdul...sok kicsi sokra megy alapon. Csak jó lenne tudni, hogy valóban olyan emberekhez kerül, akinek tényleng szüksége van rá.