Segítség, horkol a pasim! (beszélgetés)
A férjem rettenetesen horkol. Ö mindig a száján lélegzik (és nem csak alvás közben)!... :-( Ha -kivételesen csukott szájjal is alszik, az orra úgy zúg, hörög, hogy attól is lehetetlen aludnom. Mellesleg én füldugót használok, de komolyabb alkalmakkor ez sem ér már semmit, plusz reggelente fejfájással ébredek, mert iszonyúan nyomja a fülem... :-(
Külön aludni nem akarok/akarunk; ezért egyszer azt mondtam: "Irány a doki!" Ekkor kiderült, hogy több oka is van a férjem horkolásának (amelyek közül egy is elegendö lenne!):
1) orrsövényferdülés
2) számtalan dologra allergiás (házi por, macska, pollenek, toll, stb.); az orrnyálkahártyája emiatt állandóan duzzadt & váladékozik, amely megnehezíti az orron történö légzést. (Emiatt állandóan szortyog is a szerencsétlen, amit nem valami kellemes hallgatni...)
3) a nyelvcsapja (uvula) pedig túlméretezett...
Jelenleg idöpontra várunk egy komolyabb allergia-labiba.
Az orrsövényferdülés & a nyelvcsap mérete mütétileg korrigálható - de ettöl "persze" meg van ijedve... Remélem, lesz olyan bátor, hogy nem a külön hálószobát, hanem az okok orvoslását választja!...
Az én párom is durván horkol. Sőt...
Hónapok óta füldugóval alszom. Az orvos ajánlott egy alváscentrumot, hogy vizsgáltassa ki magát. Állítólag ott segítenek megtalálni a megoldást.
Engem is megnyugtat ha hallom, hogy horkol a férjem- Tudom, hogy még él:) Van, hogy nem vesz levegőt 5mp-ig olyankor meg kell bökni:))
Nem alszom éjszaka túl mélyen, mert a házra is vigyázni kell, had aludjanak a kutyák is:D
Ilyenkor pihenem ki magam mikor a gyereket lerakom, délután.
A papa az papa, az apu az apu.
De tényleg meghalt.:((
A papa 92 évesen halt meg, de én még csak 12 voltam akkor.
hát?????mindenki másképp szereti......
hallgasd boldogan,és gondolj a papádra...hallottam meghalt.részvét..nekem sem élnek már a szüleim ..
Üssetek le, de én imádom hallgatni a horkolást. Olyan megnyugtató zenéje van.
S a papámra emlékeztet.