Segíti a fogyást, ha torna előtt, pl. futás előtt betekerem magam fóliával? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én a hízékonyságom miatt szinte midig fogyózom..
Nagyon sok mindent próbáltam,többek között a tekercselést is meg a fogyasztó övet is...
...sokat futok ,gondoltam mi bajom lehet,ha közben be vagyok csavarva..
nem tudom attól,vagy csak egyszerűen a futástól,de fogytam..Amiért ezt a módszert hanyagolom az az ,hogy idegesít a fólia csúszkálása...:)
Szia Andy28 már 4 hete rpbálok 10 kg tól megszabadúlni de sajna semmi eredmény...
tudnál valami tanácsot adni..??
Andy nekem is tudnál képet küldeni? :)
Hétfőn kezdtem a fogyókúrát.. Nem eszem kenyeret, rizst, tésztát, krumplit és nem eszem este 6 után... még nem fogytam semmit, de tudom, hogy majd a jövőhéttől beindul :) Ja és minden este futok vagy sétálok fóliában:)
Sziasztok! :)
Már rég olvastam ezt és csak emiatt regiztem én már több mint egy hete csinálom és még nem fógytam semmit, de melette mozgok :) , de remélem később ez másképp lesz azt szeretném kérni Andy29, hogy ha nem gond nekem is elküldenéd a képet ?:)) Köszönöm =)
Sziasztok!
Én is elkezdtem a tekercselést, Dr Kelen narancsos illatúval, és úgy tornáztam.
Tornázás előtt hogyan tekercselitek be magatokat, hogy ne csússzon le az egész??
ANDY!!
Elküldenéd nekem is a képet? Nagyon kiváncsi vagyok, és szerintem nagyon sok fogynivágyónak kitartást ad.
Légyszí rakd majd fel a képet megint!! A múltkoriról lemaradtam. :D
Sziasztok!
Na milyen eredmények vannak? :)
Andy, el tudnád küldeni nekem is a képet?
Kipróbálnám én is ezt a tekercselést! :)
Szia!
Igen,még most is tekerészek,bár most a férjem itthon van 2 hetet (külföldön van 6 hetet),és ilyenkor nem szoktam mert más program van estére :D :D
De amúgy még csinálom!A kép linkjét privibe átküldöm.
Sziasztok!
Olvasom ezt a csodamódszert, ilyen kéne nekem is:)
Lehet hogy kipróbálom...
Andy, még most is tekered magad? Szeretném megnézni a képeket!!! Lehet?:)
Ja,és még egy kis kíváncsiskodás :D
Szóval az első héten semmi,azt tudjuk :( de utána milyen ütemben kezdtek el "olvadni a kilóid"?
Milyen gyakran mérted magad?6 hét,12 kiló...szééép lenne :D
mostantól neoprén nacival próbálom.Az nem csúszkál,csak felveszem,és kész :D
Majd jelentkezem.
További ajánlott fórumok:
- Melyik táplálékkiegészítők segítik tényleg a fogyást?
- Milyen gyógynövények/GYÓGYTEÁK (herba) segítik a fogyást? Miért azok?
- Üvegfestés fóliával
- Ki használ masszírozós hullahopp karikát, ami állítólag jobban elősegíti a fogyást/alakformálást?
- Mennyibe kerül amikor repülővel utazunk és a csomagot fóliával becsomagoltatjuk?
- Narancsbőr elleni krém hatékonyabb akkor, ha sófürdő és váltózuhany után kenem be magam, majd betekercselem fóliával?