Üvegfestés fóliával (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Üvegfestés fóliával
én is belekezdtem, a fürdőben néhány csempére halakat, kagylót és csigát, a konyhaszekrényre pedig négy figurát, mindegyik ránk hajaz :-)
mosogató fölötti konyhaszekrény pedig gyümölcsöket és zöldségeket kapott. a legklasszabb, amit a kisebbik fiam csinált: mosolygós, szép piros retek :-)
és még a kisvakondot is megcsináltam, talicskán tol egy nagy epret :-)
Én befestettem tavaly a kisszoba ablakát. Azt mondta a párom, ha nem sikerül, akkor jöhet az üveges, a biztosító pedig kifizeti. Tehát nem volt veszítenivalóm. Majd a jövőhéten felteszem a képet.
A hálószoba ablakokat pedig úgy festettem be, hogy előtte ólomcsíkkal mintáztam. Az is tetszik, jól sikerült.
A fürdőszoba ablakát pedig matricafestékkel festettem be, szecessziós virágmotívumokkal, sárga alapra. Egész nap besüt a nap, és akkor olyan szép.
Sziasztok. Én is hamarosan kipróbálom az üvegfestést. Találtam 2 jó oldalt:
csomalin.csoma.elte.hu/~toti/uvegek
uvegmatrica-kifesto.linkpark.hu
Kedves Zsuzsa!
Az ilyen hozzászólással szerintem inkább privátban keresd meg a cikk íróját, és majd kijavítja. Itt inkább a cikk tartalmáról kéne beszélgetni.
Hozzávalók: Fólia (műanyag irattartó vagy speciális, üvegfestéshez alkalmas fólia)pauszpapír, hurkapálca vagy fogpálcika a színek felviteléhez, fültisztító pálcika, gombostű, papírtörlő, műanyag festékflakon
Ugrás a teljes írásra: Üvegfestés fóliával
További ajánlott fórumok:
- Hol vannak jó minták, sablonok fóliás üvegfestéshez?
- Hogyan kell az üvegfestékkel készített rajzot felragasztani az ablakra? Milyen ragasztóval?
- Tudja valaki, hogy a szőnyegből hogyan lehet eltávolítani az üvegfestéket?
- Hol lehet interneten rendelni üvegfestéket?
- Hogyan tudom leszedni az üvegfestéket az ablakról?
- Csomós a terpentinnel oldódó üvegfestékem! Mit tegyek?