Hogyan kell az üvegfestékkel készített rajzot felragasztani az ablakra? Milyen ragasztóval? (tudásbázis kérdés)
A hűtőbe be lehet tenni?Mondjuk nekem eddig mindig lejött.
Hobbi boltban lehet kapni vastag műanyag lapot majdnem olyan mint a plexi.Arról simán le tudjátok húzni.
Igen a fóliáról nem tudom leszedni, pedig bőségesen használtam a festéket! :(
Itt sorakoznak a Mikulás és Karácsonyi matricák és nem tudom feltenni az ablakra...:(
Sziasztok! Nekünk is kedvenc időtöltésünk az üvegfestés! :)
Eddig mindig sikerült leszednem a fóliáról, de most egyszerűen hozzáragadt és nem bírom lekaparni.
Mi lehet az oka???
lehet h sokáig hagyod rajta.nekem akkor nem sikerül leszedni, ha pl a karácsonyit csak húsvét előtt szedem le :) de ilyen nyeles borotvapengés izével szépen le lehet vakarni a maradékot.
ami esetleg egyben lejön, azt elraktam jövőre, de mire előkerül, már úgyis összeragadt valamivel. úgyhogy mostanában nem raktam el :D
Nekem az egyik tetőtéri ablak tele van vele,a gyerekek csinálták.
Nem elég,h kiszívta a nap még le sem tudom szedni!
igazábóól attól függ milyen festékről van szó. mert van a fólia és van az üvegfesték.
az előbbihez valóban nem kell semmi de az utóbbit dísztárgyak (pl üvegtárgyak, poharak vagy ilyesmi díszítésére használják ez kis üvegbe van és ecset kell hozzá) ez esetben kell valami. vannak kimondott üvegfóliák azzal tapad a felületre.
szóval tényleg attól függ milyen fajta festéked van :)
remélem segít
Nahát, ezt nem gondoltam volna:) Köszi mindenkinek!
Gondoltam, hogy hülyeséget kérdezek, de hogy ennyire...:D
a többiek már válaszoltak is.
csak vigyázz,h ne tapadjon össze amikor leveszed
További ajánlott fórumok:
- Mennyibe kerülnek a műkörmösök által készített ékszerek?
- Ihat-e 1 éves baba otthon készített kakaót?
- Volt párom titokban felvételeket készített...
- Valóban visszaélésnek számítana az általam elkészített e-mail cím használata, amit én készítettem egy cégnek?
- Fagyasztott húsból készített ételt le lehet fagyasztani?
- Ha valaki tudja, hogyan kell és milyen ragasztóval lehet mobiltelefontokra felragasztani swarovszki köveket kérem írja meg! Köszönettel!