Segítenétek számítógéppel kapcsolatos gondban? (tudásbázis)
Persze a pontos hibát innen megállapitani nem lehet, de egy egyszerű hiba esetén is 6-10ezer a szervíz óradíj.
Az LCD monitorom tönkrement, próbáltam javítani, nem sikerült.
Beraktam egy csöves monitort. Most az is megadta magát, dehát mindegyik tizenéves volt, megszolgálták az idejüket
Csöves, magyarul CRT, monitort vagy tv-t már ne vegyél.
LCD/folyadékkristályos tv nem rossz, ha nincs tv-d vagy régi. 56cm átlójú LCD tv úgy 60ezer körül van, egy jó 19"-os monitor +- 40ezer. Akkor már inkább tv, ha nem kell osztozni mással amikor netezel.
Ég.a az milyen monitor? Gondolom CRT tehát csöves
Meghibásodott az elektronágyú vörös vezérlése
Üss a tetejére, lehet beugrik a vörös, én is úgy használtam mig másikat nem szereztem
Dobd el, nem érdemes ezeket ma már javíttatni, szakmai fórumokon egy TúróRudiért adnak.
Hagyd inkább, igy nehéz bármit is tanácsolni
Google képernyővédőröl még soha nem hallottam
fogalmam sincs, hogy őszinte legyek milyen rendszerben megy a net.
a gmail-rendszer képernyővédője eddig "felvillant", ha jött levél, e-mail, és most semmi... pedig az tök jó dolog, nem kell percenként nézni, hogy jön-e levél.
próbáltam a netről letölteni egy programot, de nem ajánlja a "rendszer", úgyhogy hagytam.
WIN 10 veriód van?
Mert WIN98-ban tudtam
Szoval ezt csak azért irtam mert se azt nem irtad hogy milyen WIN és milyen leveleződ van.
Ezek nélkül nehéz
Nem elég hogy akármilyen hangot rendelhetsz beérkező emilekhez és akkor csak az egeret kell megmozditanod?
Van egy PopTray
amihez van egy plugin
[link] plugins.php
ami éppen a képernyővédővel működik együtt
De a PopTray sok más funkcióval is működik ami talán neked megtetszik
Én nem próbáltam, próbáld ki
kérdés: képernyővédőnél hogy lehet beállítani, hogy "visszakapcsoljon" a gép, ha e-mail érkezik be? sehol nem találom a beállításoknál.
köszönöm!
Ki ért hozzá?
Bekapcsolom az asztali gépem elindítom a winampot és van hang és lejátszik. Aztán elindítom a Mozillát és már se a winamp, se a VLC, se a Media Player, se youtube nem megy. Aztán ha kikapcsolom és újra indítom előfordul, hogy minden OK.
Viszont a win7 mindig frissít automatikusan, és már hónapok óta nem tudja a win7 service pack1-et frissíteni azzal a hibakóddal áll le: 800F0A08
Kikapcsolás előtt próbálja mindig leszedni magától, de sosem megy. Már tele a ....öm az egésszel, főleg, hogy se zenét, se netrádiót, se videót nem lehet nézni és hallgatni sem. Dobjam ki netán? :-((((((
Jut eszembe,
van egy Deep Freeze nevü program. Ha feltelepited , a gép szinte virtuálisan fut csak
A lényege, hogy akár formázási parancsot is kiadhatsz, leformázza a wincsit, de ujrainditás utan ,mintha mi sem változott volna
Akár letöltés, akármi telepités , ujrainditás után az ededeti állapot
Persz jelszóval kikapcsolható és vissza
Igaza van, nehogymár a gép uralkodjon az ember felett
:)
HA két particio van, ajánlom a SnapShot programot, a futó WIN-t is le tudja menteni és visszaállitani pár perc alatt
Tehát nem kell karakteres felület hozzá
Valakivel azt is beállíttatta a hegyen, hogy egy kattintásra nyíljon meg minden, aztán szépen letörölgetett még a gép működéséhez szükséges programokat, szoftvereket is, akkor besokalltam, elegem lett, vissza állítottam, és nagy hangomat felemelve kellett neki megmagyaráznom, hogy nem maradhat úgy, hogy egy kattintásra nyíljon meg minden.. Úgy még nem is könnyű használni, főleg annak, aki nem ért hozzá, mert egy kattintás, meg esetleg törlés, és annyi..
Apu rendkívül erőszakos, ami az ő akaratát illeti, miközben hihetetlenül nehéz a felfogása, és feledékeny is, azt gondolja, hogy így majd 77 évesen megtanulja a gép kezelését..
A bátyjám megelőzött, állítólag beállítások visszaállítása eredetire.
De teljesen mindegy, apu minden nap elcseszi azt a szerencsétlen gépet..
Csak egy jó tanács , de alapvető !
soha , de soha ne ADMIN jogosultsággal gépezzetek ! Az Admin (renszergazda) védjétek jelszóval és külön korlátozott felhasználással rendelkező felhsználóval gépezzetek.Erről havonta egy másolatot csinálni és ha virust is kaptok,nincs baj,kidobni a felhasználót és a másoltat használhatod tovább,ennyi .
Az ask nalam is beszokot jonni es torolni kell egyik ismerosom elmagyarazta hogyan kell en leirom neked,fenn a kepernyon a kek szin alatt jobb klikk,megjelenik a menu bar-Tools-Options/legalso a menu barnal/ normalis klikk fenn megjelenik General/altalanos/-Home Page be kekiteni masolashoz be irni az uj cimet pld.www.google.hu -Ok
Nekem a gepen angolul van es ezert nem tudom magyarul a szakkifejezest.
Ask-ot lehet uninstallálni!
HA mégsem, akkor az emlitett ToolbarCleaner
Rakd fel neki a TeamViewer-t és magadnak is, igy otthonrol belepiszkálhatsz a gépébe
További ajánlott fórumok:
- Egy kis segítséget szeretnék kérni olyanoktól, akik jól ismerik a Nokia 6303i mobilt. Fotókkal kapcsolatban, segítenétek?
- Mi a tapasztalatotok a számítógépes teljes testvizsgálattal kapcsolatban? (ESG)
- Segítség kellene egy számítógépes titkosítással kapcsolatban
- A számítógépemen a vezeték nélküli szélessávú kapcsolatoknál ez jelenik meg: - Panni, TPLINK 24.. - TPLINK 530814 mi ez?
- Internet kapcsolat nélkül mire lehet használni egy számítógépet?
- A számítógépen jelent meg: Speed Touch B72DEF vezeték nélküli kapcsolat