Segítenél akár egy megosztással? (beszélgetős fórum)
Nem érted.
Ennyi kéne csak, minden egyéb szöveg nélkül (h ki mennyivel segített és ki nem stb stb, az nem kellene bele)
XY a kislány neve, ezzel a problémával született. Autóátalakításra gyűjtünk, h el tudjuk hordani fejlesztésekre (vagy amire épp gyűjtötök)
Kontakt az anyuka, név, telszám
Itt tudtok segíteni: számlaszám
Nem kell fénykép a leletekről, de a fontos infókat (és csakis azokat) szedd össze egy külön posztba!
A személyes adatokat ki lehet takarni.
Itt tényleg csak egy megosztást kérsz, de számomra akkor is szimpatikusabb lenne, ha azt a nickeddel tennéd, a magam nevében beszélek csak, én szívesebben segítek olyannak, ha nem is ismerem, de látom itt van már tagként x éve, mint pl. ki tudja nem él-e netán éppen ő vissza más adataival?
Leírtam a véleményem ennyi, nem több. Ha valaki bizalmatlan, akkor benne lesz a pakliban más is az lesz, az lehet.
Remélem a fotón szereplő kislánynak tudnak javítani az állapotán!
Zamat oldalán olvasgathatsz milyen orvosi lehetőségeket és hol találtak, hogy a kisfiú állapotán tudjanak segíteni.
Remélem a kislánynak is tudnak segíteni, hogy egyszer önálló, vagy közelönálló élete lehessen!
Én elolvastam, nekem az nem volt szimpatikus, hogy azt írja nem osztja meg a gyermek diagnózisát, a visszaélések elkerülése végett.
Menjen el mindenki személyesen. Egy diagnózissal, hogy lehet visszaélni, ha a gyermek fotói eleve ott vannak?
Egyik ismerősöm egy ilyet hozott létre. Engedélyével osztom meg.
Ez szimpatikusabb és lényeges, anyukánál a gyermekszületésétől nyomon követhető.
Szia! Csak egy tanács: tegyél ki egy rögzített (pinned) posztot, hogy kik is vagytok és mire gyűjtötök. Szívesen megosztalak, de így kicsit a sok szöveg közt elveszlik a lényeg.
Abszolút jó szándékból írom!
OK a megosztással mit sem érsz
Ne szégyelősködj, pénzt kérjél
A rengeteg alapítványnak,polgármesterünknek,területi képviselőnknek elküldött emailekre,üzenetekre választ nem kaptunk"
Ennyi, mert én nem fészbukozok
Ezen ugye nem csodáxol, Abból a pár millás havi apanázsból nehéz adakozni
Ahogy én tapasztaltam nekik az emil is pénzbe kerülhet mert nem is válaszolnak
Osztva Veszprém
Szívesen! 😄
További ajánlott fórumok:
- Reg-enor TAPASZTALATOK megosztása (nem vitakör!)
- Költségek megosztása élettársi viszony alatt
- Borravaló megosztás a vendéglátásban hogy lehet igazságos?
- Nézem az ismerősök megosztásait. Széthajtják a gyereket,...
- Akit követek Facebookon az látja az én megosztásaimat?
- Facebook-os megosztást meg lehet akadályozni?