Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Segítenél akár egy megosztással? fórum

Segítenél akár egy megosztással? (beszélgetős fórum)

22. Sz123
aug. 8. 10:47
És tényleg, abszolút jószándékból írtam, azt senki kétségbe nem vonta, h beteg a kislány, azt sem, h ez anyagi terheket is jelent és nyilván szarul esik, ha vki segíthetne, de nem teszi, de elég kusza, amiket kiírtál, elvész benne a lényeg.
21. Sz123 (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 8. 10:44
Persze
20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Sz123)
aug. 8. 10:44
Írhatok neked privát üzenetet itt?
19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Enissa)
aug. 8. 10:42
Persze megértelek,és igazad van.Viszont a kislányom oldalán fennt vagyok,mert azt neki hoztam létre.De van saját facebook oldalam is,amit a gyűjtés miatt nyilvánosra állítottam,és mint az altalad kitett kisfiúról,úgy nekem a facebook oldalamon is rengeteg minden van fennt.
18. Sz123 (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 8. 10:38

Nem érted.

Ennyi kéne csak, minden egyéb szöveg nélkül (h ki mennyivel segített és ki nem stb stb, az nem kellene bele)

XY a kislány neve, ezzel a problémával született. Autóátalakításra gyűjtünk, h el tudjuk hordani fejlesztésekre (vagy amire épp gyűjtötök)

Kontakt az anyuka, név, telszám

Itt tudtok segíteni: számlaszám

Nem kell fénykép a leletekről, de a fontos infókat (és csakis azokat) szedd össze egy külön posztba!

17. Enissa (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 8. 10:28

A személyes adatokat ki lehet takarni.

Itt tényleg csak egy megosztást kérsz, de számomra akkor is szimpatikusabb lenne, ha azt a nickeddel tennéd, a magam nevében beszélek csak, én szívesebben segítek olyannak, ha nem is ismerem, de látom itt van már tagként x éve, mint pl. ki tudja nem él-e netán éppen ő vissza más adataival?

Leírtam a véleményem ennyi, nem több. Ha valaki bizalmatlan, akkor benne lesz a pakliban más is az lesz, az lehet.

Remélem a fotón szereplő kislánynak tudnak javítani az állapotán!

Zamat oldalán olvasgathatsz milyen orvosi lehetőségeket és hol találtak, hogy a kisfiú állapotán tudjanak segíteni.

Remélem a kislánynak is tudnak segíteni, hogy egyszer önálló, vagy közelönálló élete lehessen!

aug. 8. 10:15
15. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Enissa)
aug. 8. 10:08
Ami a lényeges a gyűjtés szempontjából ki van téve,az a lelet,amin rajta van hogy mik a testi deformitásai stb...És igenis vissza tudnak élni vele,mikor konkrét teljes papírokat kérnek fotózva,utána azzal indítanak saját maguknak gyűjtést.Sajnos létező jelenség.Igen vannak akik a kezdetektől gyűjtenek hol erre,hol arra,amivel nekem semmi bajom,mi 14év alatt egyszer gyűjtöttünk,ez a második.A lényeg megtalálható benne.
14. Enissa (válaszként erre: 13. - Sz123)
aug. 8. 09:58

Én elolvastam, nekem az nem volt szimpatikus, hogy azt írja nem osztja meg a gyermek diagnózisát, a visszaélések elkerülése végett.

Menjen el mindenki személyesen. Egy diagnózissal, hogy lehet visszaélni, ha a gyermek fotói eleve ott vannak?

Egyik ismerősöm egy ilyet hozott létre. Engedélyével osztom meg.

Ez szimpatikusabb és lényeges, anyukánál a gyermekszületésétől nyomon követhető.

[link]

13. Sz123
aug. 8. 09:20

Szia! Csak egy tanács: tegyél ki egy rögzített (pinned) posztot, hogy kik is vagytok és mire gyűjtötök. Szívesen megosztalak, de így kicsit a sok szöveg közt elveszlik a lényeg.

Abszolút jó szándékból írom!

12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Regin_a)
aug. 8. 06:07
Azért a megosztással is segíthetett volna,mert őt sokkal többen ismerik.
11. Regin_a (válaszként erre: 6. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 7. 21:49

OK a megosztással mit sem érsz

Ne szégyelősködj, pénzt kérjél

10. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Pulcsis)
aug. 7. 21:45
Akkor bocsánatot kérek!Igen először kiírtam a kérdést,utana tettem be a linket
9. Pulcsis (válaszként erre: 8. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 7. 21:42
Amikor azt írtam, még nem volt mit megosztani...
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Pulcsis)
aug. 7. 21:00
Örülök neki hogy számodra vicces a helyzetünk,sajnos inkább siralmas mint vicces.
aug. 7. 20:41
Köszönjük szépen azoknak akik akárcsak egy megosztással is de segítenek nekünk.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Regin_a)
aug. 7. 20:39
Nem pénzt kértem a polgármestertől sem,és a területi képviselőtől sem,csupán egy megosztást.És igen mindenki tud a problémánkról,idén már a fejlesztőbe járás is nagyon nagy szenvedés volt.Nem épp jó érzés,hogy mások mellett áll valaki,mellettünk csak az adományozók.Próbálom átláthatóan kiírni a dolgokat,és természetesen ha valaki szeretne találkozhat velünk bármikor szívesen látok bárkit.De ha üzenetben írnak is válaszolok.
5. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 7. 19:10

A rengeteg alapítványnak,polgármesterünknek,területi képviselőnknek elküldött emailekre,üzenetekre választ nem kaptunk"

Ennyi, mert én nem fészbukozok

Ezen ugye nem csodáxol, Abból a pár millás havi apanázsból nehéz adakozni

Ahogy én tapasztaltam nekik az emil is pénzbe kerülhet mert nem is válaszolnak

aug. 7. 18:48
Osztva Budapest
aug. 7. 10:53
aug. 7. 10:52

Osztva Veszprém

Szívesen! 😄

aug. 7. 10:49
Segítenétek nekünk egy megosztással?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook