Akit követek Facebookon az látja az én megosztásaimat? (tudásbázis)
A híres embereket bárki követheti és szerintem sokan meg is teszik. Ők ezt tudják is, benne van a pakliban.
A gond akkor van ha egy régi, még szeretet pasit, csajt követ az ember, az lehet kínos és ciki.
De, nekem megér egy topikot, mert 1. nem ismer, tehát lehet, hogy udvariatlanság követni, 2. ha emiatt letiltana, az nem lenne jó érzés, 3. nem akarom, hogy lássa a megosztásaimat, hisz nyilván nem érdekli, hisz nem ismer. De ha követhetővé teszi magát, az csak azt jelentheti, hogy bárki követheti.
Köszi a válaszaitokat, segítség volt. Asszem eddig is követtem már embereket, de senki se szólt még, hogy menjek a francba...
Ha az ő oldalára írod ki, vagy ha az ő oldalán osztod meg, akkor látja azt, amit te megosztasz.
A követés egyfajta reklám, gyakorlatilag arról szól, hogy a követők tudjanak róla. Pl. hol lép fel, milyen programot ajánl stb.
Ha máűr ide is írtad, én is ide írom:
Szia!
Biztos fura neked, de engem nem érdekelnek híres emberek.
Tudom, fura vagyok.
Én csak élem az életem, és nem foglalkozom idegenekkel.
Miért, ez leselkedés? Híres ember, egy sztár. Ha nem akarná, hogy bárki megtalálja a facebookon, akkor nem lenne fenn rajta. Te még sosem nézted meg általad kedvelt ismert emberek profilját? Erre meg én mondom azt, hogy fura.
Érdekelne, hogy miért tartod ezt "leselkedésnek".
Ez miért fontos?
Zaklatsz valakit talán?
Csak a nyilvánosakat látja,azt meg te döntöd el,hogy amit megosztasz azt nyilvánosan teszed e vagy csak az ismerőseid láthatják.
Ha követ akkor miért tiltana le? Akkor kíváncsi rád nem? Csak mert engem követnek úgy,hogy azt sem tudom kicsodák az illetők...
További ajánlott fórumok:
- Ha bejelöltem valakit ismerősnek Facebookon és visszavonom tényleg látja a visszavonást?
- Ha bejelöltem valakit Facebookon, de visszavonom a jelölést azt látja az illető?
- Ha valaki ismerősnek jelöl Facebookon, akkor rögtön látja mit osztottam meg az ismerősökkel vagy mindenképp kell a visszaigazolásom hozzá?
- Ha Facebookon egy képet elmentek, azt látja az, akinél fent volt eredetileg?
- A Facebookomon egyéni lista van beállítva a történetek megosztásánál, hogyan tudom ezt törölni?
- Ha bejelöltem valakit Facebookon, de visszavonom arról ő kap értesítést vagy látja?