Sebészeti magánrendelés Debrecenben (beszélgetős fórum)
4. Ancsa6
2019. máj. 21. 08:34
Dr. Szabó Imre a Blahánén, nagyon kedves, hozzá jár a család. Fent van a neten a rendelési idő. Sok sikert!
3. Optimal2 (válaszként erre: 2. - Regin_a)
2019. máj. 16. 07:25
Beírtam. Adott találatot a Csapó utcán: a megadott telefonszámokat hiába hívom, vagy hangposta, vagy nem veszik fel, e-mail-re nem válaszolnak. A többi magánrendelőbe ilyennel nem foglalkoznak, legalább is a honlapjuk tájékoztatója szerint.
2. Regin_a
2019. máj. 15. 23:09
Mi lenne ha beirnád a Gugliba "lézersebészeti magánrendelés Debrecen"
Vagy az SZTK-ban elmondanád hogy fizetős beteg vagy
Nem egyszer voltam olyan vizsgálaton amire 3 hónapot adtak volna, aztán mondtam hogy fizetem
2 napon belül elvégezték, ugyanott
1. Optimal2
2019. máj. 15. 13:44
Sziasztok!
Tud valaki sebészeti / lézersebészeti magánrendelést Debrecenben, ahol nem kell hónapokat várni egy benőtt köröm műtéti megoldására? Sajnos SZTK alapon hónapos előjegyzés van, nem szeretnék addig kínlódni ezzel.
Köszönök szépen minden segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Csecsemő (újszülött) ultrahang diagnosztikai magánrendelést keresek Debrecenben, tudtok ilyenről? Csak nőgyógyászatit és magzatit találtam..
- Megbízható, jó bőrgyógyászt keresek Debrecenben, nem csak magánrendelést, ajánlanátok?
- Tudja valaki, hogy Debrecenben Dr. Sápy Tamásnál a magánrendelésen mennyibe kerül egy általános vizsgálat?
- Mennyibe kerül Debrecenben magánrendelésen egy sima nőgyógyászati vizsgálat rákszűrés nélkül?
- Dr. Krasznai Zoárdnak Debrecenben hol van magánrendelése?
- Miskolcon, Nyíregyházán vagy Debrecenben ismertek olyan orvos, akinek anyagcsere zavarokkal foglalkozó magánrendelése van?