Sárgaborsópüré burgonyával (8 hónapos kortól) recept
A Sárgaborsópüré burgonyával (8 hónapos kortól) hozzávalói:70 g sárgaborsó
70 g burgonya
1 mokkáskanál olaj
A Sárgaborsópüré burgonyával (8 hónapos kortól) elkészítési módja:
A sárgaborsót már előző nap beáztatjuk hideg vízbe. A főzés napján annyi vízben főzzük puhára, amennyi éppen ellepi. A burgonyát akkor adjuk hozzá, amikor a borsó már puha. Kis lángon tovább pároljuk 15-20 percig. Leszűrjük, pépesítjük, hozzáadjuk a megfelelő mennyiségű főzőlevet és az olajat, majd újramelegítjük. 5-6 csepp citromlével ízesítjük, feltéttel tálaljuk.
Kategória: Bébiételek receptjei
A receptet beküldte: kszilvi, 2007. jún. 16. 09:53
A sárgaborsópüré burgonyával (8 hónapos kortól) elkészítési módja és hozzávalói.